AcasăNewsMacovei: Datele recensamantului, cunoscute in 2013. USL nu vrea sa accepte rezultatul...

Macovei: Datele recensamantului, cunoscute in 2013. USL nu vrea sa accepte rezultatul referendumului

Rezultatele recensamantului populatiei vor fi cunoscute abia in 2013, a afirmat, marti, Monica Macovei. Totodata, europarlamentarul considera ca USL „nu vrea sa accepte rezultatele referendumului”.

Datele recensamantului populatiei, din 2011, vor fi prelucrate, iar rezultatele vor fi aflete abia la anul, le-a spus Monica Macovei jurnalistilor aflati in fata sediului de campanie al lui Traian Basescu. „Recensamantul nu e prelucrat. El va fi prelucrat, potrivit Legii recensamantului, vor aparea datele in 2013, potrivit Legii recensamantului. N-au sa vina acum cu aceste date. Repet, el trebuie prelucrat. Suntem intr-un joc in care se schimba regulile in fiecare zi. Nu exista nicaieri asa ceva. Nu vor sa accepte rezultatul, in principal este vorba de PNL„,  a spus Macovei.

In opinia europarlamentarului PDL, sansele contestatiei pe care ar urma sa o depuna USL la Curtea Constitutionala sunt „zero”.

Eugen Nicolăescu a declarat, luni, că mai multi juristi ai USL pregatesc un document pe care să îl trimită Curtii Constitutionale in care sa se explice motivele pentru care ar trebui validat referendumul de demitere a presedintelui suspendat Traian Basescu, de duminica, 29 iulie.

 

440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger