AcasăNewsMacovei cere demisia lui Ponta dupa scandalul de plagiat

Macovei cere demisia lui Ponta dupa scandalul de plagiat

Europarlamentarul PDL Monica Macovei i-a cerut lui Victor Ponta sa demisioneze din functia de prim ministru al Romaniei ca raspuns la acuzele de plagiat.

Monica Macovei, europarlamentarr PDL, l-a atacat, sambata, dur pe Victor Ponta, premierul Romaniei, cerandu-i acestuia demisia de onoare ca urmare a scandalului plagiatului care planeaza deasupra sa. Aceasta a declarat ca Ponta face de rusine Romania, motiv pentru care demisia ar fi singura salvare.

„Premierul Victor Ponta nu este in acest moment credibil in niciun fel, nici in tara, nici in strainatate. Sunt zeci de pagini care ne arata ca acuzatiile de plagiat sunt acolo, le putem compara, le vedem cu ochii nostri. Nu trebuie sa asteptam nici cercetarile parchetului, apropo asta este infractiune, si nici ale vreunei comisii. Este vorba de credibilitatea unui om politic, ca atare nu mai comentez din ce spune Ponta. Repet, trebuie sa-si dea demisia ca ne e rusine la toti si in tara si in afara”, a declarat Monica Macovei, conform Realitatea TV.

author avatar
Ionut Zgimbau
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger