AcasăNewsMonica Macovei canta prohodul DNA

Monica Macovei canta prohodul DNA

Odata cu intrarea USL la guvernare, putem sa punem cruce bataliei cu marea coruptie. O spune Monica Macovei, ferm convinsa ca DNA si ANI sunt in pericol.

INGRIJORARE. Monica Macovei se teme pentru soarta DNA

Directia Nationala Anticoruptie si Agentia Nationala de Integritate nu vor mai actiona corect, sustine europralamentarul PDL, care pune derapajul pe seama schimbarilor de pe scena politica. ”Cred ca atat DNA, cat si ANI sunt in pericol. Sunt foarte ingrijorata de acest lucru”, a declarat Monica Macovei, mentionand ca soarta dosarelor va fi hotarata, de acum inainte, in sedintele de partid. ”Frica cea mai mare pe care o am de la instalarea acestui Guvern este restaurarea regimului Nastase-Stanoiu in ceea ce priveste Justitia. Ne ducem in trecut, in perioada in care soarta dosarelor era hotarata in sedintele de partid ale PSD, va amintiti cu totii stenogramele in care Rodica Stanoiu intreba ce sa faca cu dosarele, deci in perioada in care soarta dosarelor era hotarata la partid si nu la Parchet ”, a mai afirmat europarlamentarul PDL.

[poll id=”264″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
450 afisari

2 COMENTARII

  1. D-na Monica este duplicitara in sensul ca a ,,tolerat”pe vremea ministeriatului sau toate ,,relele sistemului” , deci a pregatit cu mare ,,grija” prohodul , dar a lasat pe seama altora curatarea grajdurilor.
    Poanta este ca ceea ce va duce la groapa ,,sistemul”, d-na Macovei are ca tare ,,in sangele ei” de procuror=aceleasi culpe grave.Bolile grave ale sistemului=infractiuni continuate trebuiesc oricum inlaturate odata cu purtatorii ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger