AcasăNews"Macelarul de la coafor", renegat de propriul fiu

„Macelarul de la coafor”, renegat de propriul fiu

Vladan Jr. incearca sa revina la viata pe care o avea inainte de masacrul de la coafor

Fiul politistului care si-a executat nevasta in coaforul de la Perla si a impuscat alte sapte persoane, printre care una mortal, incearca sa uite de tatal criminal si de episodul sinistru care i-a marcat destinul, marturisind ieri pentru „National” ca isi mai doreste un singur lucru: o viata normala.

Vladan Jr. incearca sa revina la viata pe care o avea inainte de masacrul de la coafor

La doua saptamani de la masacrul comis de tatal sau, in care mama i-a fost ucisa, tanarul Bogdan Vladan incearca sa revina la viata pe care o avea inainte de tragedie. Ieri dimineata, fiul „macelarului de la coafor” a iesit din casa de pe strada Olimpului privind suspicios in stanga si-n dreapta, vrand parca sa se asigure ca nu este urmarit. S-a furisat pe o straduta laturalnica si a grabit pasul, evitand pana la facultate bulevardele mari si strazile algomerate.

Ramas singur pe lume, Bogdan Vladan se intretine singur si continua sa locuiasca in casa in care a stat cu parintii lui

El a marturisit reporterilor „National” ca incearca sa treaca peste intreaga poveste, evitand sa dea un raspuns concret atunci cand jurnalistii l-au intrebat daca si-a vizitat tatal arestat pentru masacrul de la coafor. „Incerc sa trec peste acest episod. Am stabilit din start ca nu voi vorbi niciodata despre acest  lucru. Vreau sa duc o viata normala, sa merg la facultate, sa uit totul. Nu stiu ce as mai putea spune despre ceea ce s-a intamplat…”, a declarat Vladan Jr. pentru „National”. Faptul ca tanarul nu si-a vizitat tatal care l-a lasat singur pe lume a fost confirmat, ieri, de aparatorul lui Gheorghe Vladan. „Din cate stiu, fiul nu a incercat niciodata sa-l contacteze pe clientul meu, nici nu a mers la el in vizita”, a precizat avocata Eugenia Radoi.

Verdicul medicilor: asasinul a avut discernamant

Medicii care au efectuat expertiza psihiatrica criminalului de la Perla au stabilit, in urma cu doua zile, ca Gheorghe Vladan a avut discernamant atunci cand a tras 11 focuri de arma in coafor, omorand-o pe casiera, apoi pe sotia sa, Florina Vladan, si ranind alte sase persoane.

author avatar
Narcis Voica
682 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger