AcasăNews"Macelarul de la coafor" doarme cu pozele nevestei ucise sub perna

„Macelarul de la coafor” doarme cu pozele nevestei ucise sub perna

Gheorghe Vladan (medalion) nu-si mai vazuse fiul din ziua in care locuinta lor a fost perchezitionata de anchetatori

Autorul sangerosului atac de la Perla si-a revazut fiul, care nu-l vizitase din ziua arestarii, dar si imaginea sotiei, pe care a executat-o. Zilele trecute, Vladan Jr. i-a dus seniorului doua poze cu mama ucisa, de care „macelarul de la coafor” nu se mai dezlipeste.

Gheorghe Vladan (medalion) nu-si mai vazuse fiul din ziua in care locuinta lor a fost perchezitionata de anchetatori

Avocata lui Gheorghe Vladan a dezvaluit ieri, in exclusivitate pentru „National”, ca politistul care si-a executat sotia, a omorat-o pe prietena acesteia, si a impuscat alte sase persoane, a fost vizitat, miercuri, de fiul sau.

Dupa toata aceasta perioada in care a evitat sa-si priveasca in ochi parintele care l-a lasat singur pe lume, Bogdan Vladan a mers la Penitenciarul Rahova, unde se afla inchis politistul-asasin de la Perla.

Florina Vladan a fost impuscata de sotul depresiv si gelos

„Este normal ca fiul sa-l viziteze. Chiar daca a facut ce a facut, domnul Vladan va ramane tatal lui. Baiatul i-a adus doua poze de acasa, cu mama lui. Clientul meu este inca in stare de soc. Sta cu pozele sotiei in mana si plange. Nu se desparte de ele. Nici acum nu-si poate explica de ce a comis fapta. Eu sunt convinsa ca el a actionat sub efectul medicamentelor antidepresive pe care le lua”, a declarat Eugenia Radoi pentru „National”.

Obligat de instanta sa divorteze de coafeza moarta

Vladan are, de cateva zile, un dosar nou, la Judecatoria Sectorului 4. Este vorba de cel de…divort! Dupa ce, in aprilie, procesul s-a stins de la sine, intrucat reclamanta fusese, intre timp, ucisa, saptamana aceasta, pe site-ul judecatoriei au aparut noutati: „Dosarul are termen pe 21 mai, ca urmare a repunerii cauzei pe rol”. Despre acest lucru, avocata lui Vladan a declarat, indignata: „Daca nu e o greseala a administratorilor site-ului, probabil este o gluma proasta a judecatorilor…”

author avatar
Narcis Voica
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger