AcasăNewsMacel intre taximetristi fix in zona securizata din Aeroportului Otopeni!

Macel intre taximetristi fix in zona securizata din Aeroportului Otopeni!

In noaptea dintre 14 spre 15 august era violata si omorata cu bestialitate tanara japoneza Yurika Mauno, la doar cateva zeci de minute dupa ce aterizase pe Aeroportul International „Henri Coanda”. De unde a fost „preluata” de Vlad Nicolae, un infractor inrait care isi agata victimele chiar de acolo.

Taximetristii ilegali raman „stapani“ pe Aeroportul Otopeni, chiar si dupa uciderea japonezei Yurika Mauno (foto jos)

Conducatorii institutiilor statului roman, de la premierul Victor Ponta si ministrul Mircea Dusa, pana la seful Politiei, chestorul Petre Toba, s-au intrecut sa anunte, sub presiunea indignarii si ingrijorarii opiniei publice internationale, masuri draconice de securitate pe Otopeni.

Yurika Mauno

Iar roadele acestora s-au vazut exact peste trei luni de la disparitia studentei japoneze. Cand, in noaptea de 14 spre 15 noiembrie, in zona securizata a aeroportului, „smardoii” zonei au incins o bataie crunta, sub privirile ingrozite ale pasagerilor britanici si americani care tocmai aterizasera.

Depasirea planului cincinal la siguranta

Cine vrea intra din sala de asteptare in zona securizata

Stirea harababurii criminale care domneste pe cel mai mare aeroport al unei tari membre a Uniunii Europene a facut inconjurul buletinelor de stiri de la cele mai mari televiziuni din lume.

Masurile luate de Mircea Dusa (foto) si Petre Toba (foto jos) nu au avut rezultatele scontate

Autoritatile romane au ripostat cu declansarea unei adevarate intreceri socialiste de angajamente sforaitoare privind instaurarea de indata a ordinii pe Otopeni.

Petre Toba

Premierul Victor Ponta a cerut tuturor membrilor cabinetului, de la Ovidiu Silaghi la Mircea Dusa, luarea tuturor masurilor pentru „ cresterea nivelului de siguranta publica”. Ministrul Transporturilor a anuntat reluarea licitatiei pentru acordarea de licente taximetristilor, iar cel de Interne infiintarea unei sectii permanente de Jandarmerie cu competente in zona interioara si cea exterioara a Aeroportului „Henri Coanda”. Seful IGPR a dispus suplimentarea numarului de agenti de politie de la Biroul Transporturi Aeriene, iar Ioan Buda de la IGPFR a extins zona de actiune a Politiei de Frontiera. DGIPI a sporit vigilenta ofiterilor sub acoperire. Insa, dupa numai trei luni, toate aceste „masuri exceptionale” s-au dovedit a nu avea nici macar efectul unei frectii la un picior de lemn.

Tara nimanui

In noaptea de 14 spre 15 noiembrie, dupa ora 23.00, zeci de cetateni americani si britanici au asistat ingroziti la o reglare de conturi in toata regula, cu „morti”, „rarunchi”, „capace” si picioare in gura. Culmea este insa ca turistii straini nu se aventurasera pe celebra strada Veseliei din Ferentari, ci asteptau sa-si ia bagajele de pe banda rulanta din zona securizata a Aeroportului Otopeni. Sursele noastre sustin ca bataia a pornit de la disputa pe un „centaur”, cum sunt numiti strainii pe care taximetristii ilegali incearca sa-i agate inca din interiorul Aeroportului. Mai mult, spre groaza celor prezenti, in sprijinul unora dintre protagonisti au intervenit in forta sapte tineri atletici, care au navalit din sala de asteptare, pe usile batante, pana la locul scandalului. Care a durat mai mult de un sfert de ora, fara ca nici un reprezentant al fortelor de ordine sa intervina.  Desigur, acum vor incepe verificarile de rigoare, pentru a vedea cine avea  competente sa intervina. Ca doar se stie, copilul cu prea multe moase ramane cu buricul netaiat. Numai ca, surpriza, din informatiile noastre, jurisdictia diverselor structuri ale Ministerul de Interne mobilizate in zona se opreste la usile care separa sala de asteptare de asa-numita „no man’s land”! Adica „tara nimanui”, asa cum, pe buna dreptate, putem redenumi Aeroportul Otopeni, unde poti fi furat, inselat, agresat sau ucis, fara ca nimeni sa intervina, desi esti inconjurat de toate  fortele de ordine posibile, ba chiar si de trupele antitero ale SRI.

author avatar
Catalin Tache
1.981 afisari

3 COMENTARII

  1. VINOVATI? Cei care s-au intrecut in declaratii si promisiuni dupa incidentul din august si n-au facut nimic , sa plateasca chiar si cu demiterea!

  2. Nu cred ca e ceva de comentat. Toti la TV, declaratii comunisto-securisto si frectie la picior de lemn masuri reale si concrete. Toti incompetentii sunt la conducere, cica e puliticieni ei. Hoti, hoti si multi vrajitori.

  3. Era absurd dacă se lua o măsura de siguranță atât pt cetățenii străini cât si romani. Si mai avem pretenții sa ne vina turiști străini….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger