AcasăMabel Pantaleon, actrita din “Dexter”, gasita la cinci zile de la disparitie

Mabel Pantaleon, actrita din “Dexter”, gasita la cinci zile de la disparitie

(foto: youtube)

Actrita Mabel Pantaleon, care joaca in celebrul serial “Dexter”, disparuta in urma cu cinci zile, a fost gasita. Ultima data aceasta a fost vazuta duminica, in apartamentul mamei sale din Manhattan, USA.

(foto: youtube)

Mabel Pantaleon, in varsta de 31 de ani, actrita in serialul “Dexter”, a fost gasita, joi, la cinci zile de la disparitia sa din apartamentul din Manhattan, USA. Aceasta este in viata si, potrivit politistilor, nu a fost ranita.

Artista, care urmeaza un tratament medicamentos deoarece sufera de psihoza maniaco-depresiva, a disparut din locuinta sa, duminica, dupa ce si-a acuzat mama ca nu ii este membru de familie ci un atacator care vrea sa ii faca rau.

“Mi-a spus: plec de aici pentru ca tu nu esti mama mea, esti un terorist. In momentul respectiv mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cu ea”, a povestit mama actritei, citata de dailymail.co.uk.

In ciuda bolii, Mabel Pantaleon nu s-a lasat invinsa de afectiune si a facut eforturi ca sa urmeze o cariera in televiziune. Aceasta a devenit cunoscuta datorita rolurilor pe care le-a jucat in “Mystery ER”, “Crime scene investigation” si, mai ales, “Dexter”.

author avatar
Ionut Zgimbau
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger