AcasăNewsM.R. Ungureanu, la lansarea candidatilor PDL la locale: "Stati cu fruntea sus...

M.R. Ungureanu, la lansarea candidatilor PDL la locale: „Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei!”

Premierul demis Mihai Razvan Ungureanu le-a vorbit, duminica, democrat-liberalilor intruniti la Sala Polivalenta, pentru lansarea nationala a candidatilor PDL la alegerile locale din 10 iunie. Inca de la inceputul discursului sau, el a tinut sa ii felicite pe democrat-liberali. „Aveti de ce sa fiti mandri, pentru ca ani de merit au insemnat iesirea Romaniei din criza”.

„Am venit sa va multumesc pentru faptul ca intelegeti ca asa nu se mai poate, nu cred ca tot greul duce spre bine, ci ca asa nu se mai poate face politica in aceasta tara. O altfel de politica inseamna o politica orientata orientata catre cel mai umil cetatean al Romaniei. Politica de dreapta este si o politica a compasiunii si a meritului. Aveti de ce sa fiti mandri, pentru ca ani de merit au insemnat iesirea Romaniei din criza. Stati cu fruntea sus, este meritul dumneavoastra acesta”, a spus Ungureanu.

La alegerile locale, premierul demis a declarat ca isi doreste oameni care sa „faca” nu sa „promita”. „Trebuie sa faceti un altfel de a face politica intr-o tara care are nevoie de un altfel de politica. Nu de o politica a compromisului”, a adaugat Ungureanu. „Va multumesc pentru sustinere. Parteneriatul nostru ramane in continuare valabil”, a mai precizat premierul interimar. „In urma cu cateva zile, un lider politic incerca sa ma faca de rusine, facand numele meu de rusine. (…) Cu acest nume nu-mi este rusine dupa 12 ani de administratie onesta si cinstita (…) Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei”, a incheiat Mihai Razvan Ungureanu.

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger