AcasăNews"M-au pus sa sasai ca sarpele si apoi sa ma tarasc!". Ce...

„M-au pus sa sasai ca sarpele si apoi sa ma tarasc!”. Ce acuzatii aduce politiei locale un iesean!

Un barbat sustine ca a fost batut si umilit intr-o sectie de politie din Tibana, Iasi. In replica, mai-marii politiei locale sustin ca omul ar fi fost beat si ca a devenit agresiv dupa ce a fost amendat.

Omul povesteste ca a fost chinuit de catre doi agenti din postul de politie Tibana, chiar pe 8 martie. Totul a plecat de la un conflict pe care Mihai Popescu il are cu un vecin cu care s-a intalnit recent pe strada, in comuna. Cei doi au inceput sa se certe, iar  consateanul l-ar fi amenintat cu un topor. Martorii au sunat la politie, iar Popescu a fost dus la postul local, unde, sustine el, ar fi fost batut cu cruzime si umilit. „Cum am intrat in postul de politie, m-a trantit pe jos apoi m-au tarat de catuse intr-o  camera. Apoi au scos o bata de baseball, au bagat-o intre mainile mele si au rasucit cu toata puterea. Eu am inceput sa urlu de durere si sa plang, dar ei ma injurau„, a povestit barbatul plangand, potrivit Ziarul de Iasi.

Mai mult, omul sustine ca a fost obligat sa se tarasca pe podea precum un sarpe. “Mi-au spus ca sasai ca sarpele, si sa ma tarasc. Eu le-am spus ca sunt om, si nu animal, si i-am rugat sa nu imi mai suceasca bratele. Apoi, cum eram pe burta, au bagat bata intre bratele mele incatusate si au inceput sa ma tarasca. Spuneau sa fac ca sarpele, apoi ma calcau pe fata cu picioarele strigand ca serpii trebuie sa fie starpiti„, a mai spus Popescu, adaugand ca a fost amenintat ca daca va povesti ce a patit „o va pati si mai rau”.

In replica, cei din conducerea politiei locale spun ca omul ar fi fost beat si ca ar fi devenit agresiv dupa ce a fost amendat. “Eu stiu alta varianta si sunt circumspect in privinta a ceea ce a spus barbatul respectiv. Initial, politistii au fost chemati sa intervina la un conflict intre doi vecini, l-au incatusat pe respectivul si l-au dus la post unde l-au amendat cu 500 de lei. Dupa ce a fost lasat sa plece, acesta a revenit la postul de politie si l-a agresat pe unul dintre agenti, beat fiind. Mai multe am sa spus dupa ce se incheie ancheta interna dar si dosarul de ultraj al respectivului”, a spus chestorul Ioan Scripniciuc.

author avatar
eNational
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger