AcasăNewsLux postatomic: bunker de 17, 5 milioane de dolari

Lux postatomic: bunker de 17, 5 milioane de dolari

Acest bunker ar trebui sa reziste la o explozie de 20 de kilotone

Ti-e frica de razboiul nuclear? Atunci, ia-ti un bunker cu ziduri de un metru, la 14 metri adancime si cu o suprafata totala de 14.000 de metri patrati. Ai cablu tv si dusuri de decontaminare bonus!

Acest bunker ar trebui sa reziste la o explozie de 20 de kilotone

Compania imobiliara americana Bastion Holdings a scos la vanzare un bunker de mare lux pentru modica suma de 17, 5 milioane de dolari. Acesta este construit la 14  metri adancime, are ziduri de minimum 1 metru latime si contine 4 apartamente a cate 91 de metri patrati fiecare.

Aici gasesti toate facilitatile moderne cablu TV apa calda panouri solare sali de jocuri si de conferinte

Apartamentele sunt alcatuite fiecare din doua dormitoare, un living, bucatarie si baie proprie. Facilitatea a fost construita pe vremea Razboiului rece, in 1966, a fost complet renovata in 2012 si multa vreme a fost folosita ca zona de antrenament pentru militarii care ar trebui sa supravietuiasca unui razboi nuclear. Casa-bunker se afla langa orasul Savannah, in statul american Georgia. Locuinta este prezentata drept “cel mai sigur paradis al oricarei familii”. Aici se mai gasesc o camera a armelor, un cinematograf in miniatura si niste spatii cu jocuri de societate, o sala de clasa pentru studio si o sala de conferinte. Cablul TV si dusurile de decontaminare sunt si ele prezente. La suprafata, bunkerul are ca proprietate inca 130.000 de metri patrati de teren.

author avatar
Catalin Dumitrescu
941 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger