AcasăNewsLupul, paznic la oi. Trebuiau să aibă grijă de bătrâni, dar îi...

Lupul, paznic la oi. Trebuiau să aibă grijă de bătrâni, dar îi sechestrau, maltratau şi le goleau conturile! (VIDEO)

Un avocat din Elveţia merge de la "bal" la "spital". A vrut să se relaxeze la birou, dar s-a trezit dat în judecată de secretara lui. De ce? Pentru că "defila" doar în şosete prin faţa ei.

Patru angajaţi ai unor cămine private de bătrâni din Sectorul 6 au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au sechestrat, agresat şi şantajat mai mulţi vârstnici pentru bani, a anunţat Poliţia Capitalei. Doi dintre cei patru angajaţi au fost prinşi când au obligat un bătrân să scoată 65.000 de lei din bancă.

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, 7 percheziții într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, purtare abuzivă, șantaj, tentativă la înșelăciune în formă continuată, tâlhărie, fals intelectual și uz de fals.

Au profitat de starea bătrânilor

Ulterior, din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă, că în perioada septembrie 2021- iulie 2022, 6 femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, în calitate de angajaţi la două cămine private de bătrâni, din Sectorul 6, profitând de starea de vulnerabilitate a persoanelor aflate în aceste centre, ar fi agresat 10 vârstnici, apoi i-ar fi lipsit de libertate în mod ilegal şi i-ar fi santajat în vederea obţinerii unor bunuri patrimoniale, mai indică sursa citată.

Astfel, la data de 14 iulie au fost puse în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară şi 7 mandate de aducere, persoanele bănuite fiind depistate şi conduse la audieri. Pe parcursul percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă.

3 femei şi un bărbat, arestaţi

Poliţia a anunţat că, „în baza probatoriului administrat, trei femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, au fost reţinute. De asemenea, şi bărbatul de 40 de ani a fost reţinut”.

Ulterior, au fost prezentați instanței de judecată, dispunându-se față de aceștia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

author avatar
Andrei Ștefan
520 afisari

12 COMENTARII

  1. Persoana juridica o fi fost inculpata , daca a profitat de banii batranilor, sau ramane cu banii proveniti din infractiuni?

    • ATENTIE ! ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI ; INFRACTORII SUNT PESTE TOT SI PE ZIARE,COM BAT RECORDUL

      ATENTIE ! ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI PERICOL PENTRU DEMOCRATIE
      ATENTIE ! ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI , JEGURI SI EXCREMENTE ALE PRESEI , IMPOSTORI IMPUTITI CE INSULTA SI AMENINTA CITITORII
      UN PERICOL PENTRU PRESA SI MASS MEDIA ROMANEASCA -ZIARE.COM UN SITE DE DEJECTII SI KAKATI CE SE DAU JURNALISTI , JEGURI ACERTATE SI IMPOSTORI CE ZILNIC LAUDA SI PREASLAVESC POLITICA PRESEDINTELUI SI A PRIMULUI MINISTRU PLAGIATOR LEGALIZAT

      DERBEDEI, CRETINI, IDOTI, TUTE, SEMIDOCTI , curve, TRADATORI, MAFIOTI, ANALFABETI, ETC sunt de 32 de ani in cele mai importante functii ale STATULUI ROMAN MAFIOTIZAT dupa 1989 aflat intr-un proces de prabusire ireversibila

  2. Unde au fost directorul, medicul, seful de sectie, unde au fost cei care trebuiau sa asigure bunul mers al activitatii de acolo si sa previna acest fel de nemernicii. Sunt la fel de vinovati. Ei trebuie in primul rand deferiti justitiei. Cum au fost sosi acei batrani de acolo. Oare directorul nu stia si el de afacere?
    Aceste nemernicii trebuiesc pedepsite cu toata severitatea.
    Intrr-o zi poate ajungem si .. .. si eu… si tu acolo. Si se va intampla la fel daca acum nu-i pedepsim pe nemernici.

  3. Vreau sa comentez secventa dintr-un jurnal al A3.Fetisoara aia ,o fi absolventa a „Academiei Intact Media Group??!!Caci este foarte preocupata de aparitia unei bacterii tot in Wuhan,tot de la o lighioana-testoasa-,la covid-liliac si pangolin-(cine dracu i-a crezut),care atentie!” a imbolnavit un student si a fost detectata separat de MONSTRE,provocand panica in randul oamenilor ,care se tem de o noua epidemie…”.Pai,Wuhan are peste 4 mil. de locuitori,iar un caz ,gata declanseaza epidemie?Atunci la doua,este deja…pandemie.Ba mai mult,”ii da peste gura” medicului Ciuhodaru-tot respectul pentru dumnealui- de parca nu tot ea l-a invitat.Meserie,tata!!!

    • George. ; mananci kakat la greu pe siteuri si-t iplace
      Ti-l dau si p’al meu . Pofta buna scato

  4. Batranii in tara asta nu mai sunt aparati de nimeni, daca nu mor din lipsuri acute datorita pretutilor crescute iar venitutile la fel sau ajung sa fie ,, ingrijiti,, de asemenea animale nesatule , hine si jigodii!! Toti astia jura cu , asa sa ne ajute Dumnezeu si isi cer singuri ce merita!!

  5. Spr sa moara in chinuri groaznice toti si sa putrezeasca in IAD. Sa nu aiba ocazia sa se mantuiasca si sa se caiasca. Asadar sper sa aiba parte de o moarte rapida, din senin, cat mai curand posibil
    Il rog pe Dommnul sa ne acorde razbunarea petru acesti emoni pe care daca nu ar fi codul civil actual atat de permisiv le-am taia gatul fara sa avem mare problema cu asta
    demonii nu au drepturi, nu avem de ce sa ne sinchisim
    apropos:
    cand schimbam legila sa ii ucidem repede pe astia, sanu le mai paltim diverse

    sau daca coruptii jostri insista sa ii tina in puscarii, adn ii punem la ocna?
    ei tb sa isi plateasca inchisoarea, NIMIC din banii publici
    ce naiba ne asupriti atat? pe popor zic, ca eu daca ma mai enervati mult, o sa merg la un punct energetic si va blestem pe toti, sa vedem random pe cine cade, nu mai am mult

    • rectificare: daca aia pagubitii erau niste nomenclaturisti imbuibai si cei care au luiat niste asupriti, sa fie lasati in pace. asta trebuie sa le facem la toti cei care au furat. daca iau de la oameni care au muncit toata viata cinstiti, sa fie blestemati pe got neamul lor, daca iau de la abuzatori, sa fie binecuvantati!

  6. Nu de blesteme e nevoie ci de controlul statului esuat, prin institutiile sale . O fi privata activitatea, dar se desfasoara in cadrul legal stabilit, iar eu am dreptul sa vad ce se intampla cu batranii mei, care au construit aceasta tara si mi-au dat-o mie sa am ce distruge. De ei, de batrani, nu ma intefeseaza. Sictir.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger