AcasăNewsLupta in PSD a ajuns la faza pe chiloti!

Lupta in PSD a ajuns la faza pe chiloti!

Acolo unde prevederile statutare dau chix, intrigile amoroase au mai mult succes. Asa se face ca social-democratii, dupa ce au epuizat intreg arsenalul politic, au ajuns sa se dueleze in amantlacuri.

Victor Ponta incearca cu orice pret sa-si desfiinteze adversarii

Iritat de faptul ca nu a putut sa-i elimine din partid pe Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil, presedintele PSD Victor Ponta a comandat izbucnirea unui circ mediatic, avand ca tema presupusa poveste de dragoste dintre cei doi colegi incomozi. Interesant este ca informatiile despre idila cu pricina au aparut imediat dupa ce prin presa s-a scris ca Marian Vanghelie intentioneaza sa plece spre alte zari politice, si nu de unul singur, ci insotit de un numar important de parlamentari si primari.

Vanghelie, supravegheat atent

Oana Mizil si Marian Vanghelie au fost combinati prin bunavointa liderului lor de partid

Daca pe Vanghelie a reusit totusi sa-l scoata din joc, trimitandu-i pe cap o armata intreaga de lideri de la centru care sa-i supravegheze fiecare miscare, pe Oana Niculescu Mizil, liderul social-democrat nu a reusit sa o dovedeasca. Cum toate incercarile de a o schimba din fruntea organizatiei PSD Calarasi au fost sortite esecului, Ponta a apelat la strategii mai putin ortodoxe. Mai exact, acesta a livrat presei informatii sigure cu privire la relatia amoroasa dintre Mizil si Vanghelie. Cel putin asa sustin surse din anturajul celor doi, care au precizat ca asa-zisa bomba a fost pregatita de multa vreme.  Mai mult, la poarta primarului sectorului 5 au fost plantate echipe de jurnalisti care sa „investigheze” in detaliu idila. Din captivanta poveste de dragoste, autorii au omis capitolul in care Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie erau la cutite. Conflictul dintre cei doi a durat vreo trei ani, timp in care  liderul pesedistilor bucuresteni l-a sprijinit pe Doru Ioan Taracila in incercarea de a o inlatura pe Oana Mizil de la conducerea PSD Calarasi.

Oprea il anunta pe Ponta ca-i dispare partidul

In numele prieteniei care i-a legat odata, liderul UNPR, Gabriel Oprea, l-a avertizat pe Victor Ponta ca-i cam pleaca oamenii de prin partid. „Il inteleg nemultumirea lui Victor Ponta fiindca, atunci cand ti se dezintegreaza partidul, ai niste frustrari”, a declarat Oprea, precizand ca Ponta poate deveni un lider politic major, dar nu i-a venit inca timpul.[poll id=”174″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.207 afisari

5 COMENTARII

  1. Reamintesc d-lui Ponta ca era insurat si cu un copil, cind s-a cuplat cu colega lui de partid!! Toata lumea a tacut, dar acum se face „tam tam”. De ce oare?

  2. Dar aventurile lui Victor Ponta presedinte PSD cu fetitele sexy ?Nu a stiut Daciana Sirbu cu ce curvar s-a cuplat cind sa casatorit! :))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.

  3. Si care ar fi problema? Oana este o femeie foarte frumoasa! Ponta de-aia are draci pe ea!

  4. Taracila nu mai este la conducerea PSD Calarasi inainte sa vina Oana Mizil. In ziua in care Oana Mizil a castigat alegerile pt sefia PSD CL, Marian Vanghelie a fost prezent la Calarasi, unde a sprijinit-o pe Oana Mizil. Mizil si Vanghelie n-au fost certati niciodata. Vanghelie a sprinit-o in alegeri pe Oana si o sprijina si acum. A fost la CL inainte de Craciun cu Oana Mizil, la restaurantul Monica de pe malul Dunarii. Hai sa fim seriosi cu „cearta” dintre Oana si Vanghelie. Nu zic ca-s amanti, dar certati n-au fost niciodata.

  5. Murdarii.Nu ar trebui ajuns aici.Nu cunosc daca cei doi sunt casatoriti dar numai bine nu le face vietii lor de familie.Poate au copii mari ,care citesc ce citesc.Asta e politica mioritica dar daca nu atunci ori te bati cu calomniatorii ori iesi din cloaca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger