AcasăNewsLupeni: 8 politisti, cercetati dupa ce un barbat s-a spanzurat in sediul...

Lupeni: 8 politisti, cercetati dupa ce un barbat s-a spanzurat in sediul Politiei

Opt politisti sunt cercetati de Inspectoratul Politie Hunedoara, dupa ce un tanar care s-a spanzurat in sediul Politiei la inceputul saptamanii a murit noaptea trecuta.

Oficialii IPJ Hunedoara au inceput o ancheta dupa ce un tanar, adus pentru a da declaratii la sediul Politiei Lupeni, s-a spanzurat, luni, cu o curea de caloriferul salii de asteptare. Barbatul, transportat in coma la Spitalul din Petrosani, a murit in cursul noptii de joi spre vineri.

Din primele informatii, rezulta ca politistii care l-au adus la sediu au fost chemati sa rezolve un alt caz, iar tanarul in varsta de 28 de ani a ramas in sala de asteptare. Dupa un timp, a fost gasit spanzurat de catre ofiterul de serviciu, care parasise camera respectiva pentru a-si continua activitatea, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Hunedoara, Bogdan Nitu, citat de realitatea.net.

„A fost primit un apel pe 112 de la o femeie care acuza ca un barbat a intrat peste ea in casa. Echipa operativa l-a identificat pe acesta pe strada si l-a dus la sediu. Intre timp, un alt apel anunta un alt caz in Lupeni si politistii au fost obligati sa plece acolo. Barbatul a ramas in fata sediului Politiei. Acesta l-a rugat pe ofiterul de serviciu sa-l lase sa intre in sala de asteptare unde s-a si spanzurat cu cureaua de la pantaloni de calorifer”, a precizat Nitu.

In acest caz sunt cercetati opt politisti.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger