AcasăNewsLuminitele Pomului de Craciun de la New York au fost aprinse -...

Luminitele Pomului de Craciun de la New York au fost aprinse – VIDEO

(foto: captura youtube)

In New York au rasunat colindele si au sclipit luminitele o data cu inaugurarea Pomului de Craciun, pentru cel de-al 80-lea an consecutiv. Mii de americani au luat parte la eveniment si au cantat colinde.

(foto: captura youtube)

Potrivit presei de peste Ocean, luminitele Pomului de Craciun, inalt de 25 de metri, au fost aprinse miercuri seara in celebra Piata Rockefeller de primarul New York-ului, Michael Bloomberg.

“Am auzit foarte multe despre acest eveniment si mereu il urmaream la televizor, dar de data am zis ca trebuie sa vin pentru ca e un moment magic! Este extraordinar!”, a povestit o tanara de 19 ani, conform Huffington Post.

Bradul are o inaltime de 25 de metri si aproape 15 metri diametru si a fost decorat cu peste 30.000 de luminite. Instalatia a fost aprinsa in jurul orei 21.00 sub privirile incantate ale celor prezenti, care au cantat colinde alaturi de solistii preferati precum  Rod Stewart, CeeLo Green, Scotty McCreery, Il Volo, Victoria Justice, Brooke White, Mariah Carey si Trace Adkins.

Traditia bradului de Craciun din Piata Rockefeller a inceput inca din 1932 si a continuat an de an. Aprinderea luminitelor este un adevarat eveniment pentru americani, care se vor bucura de ele pana pe 7 ianuarie 2013.

[youtube]K-sJcQW7QNQ[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger