AcasăNewsLuminitele din bradul de Craciun de la Casa Alba au fost aprinse....

Luminitele din bradul de Craciun de la Casa Alba au fost aprinse. Uite-l pe Obama cantand colinde, alaturi de familie! – VIDEO

(foto: Agerpres)

Craciunul e tot mai aproape, asa ca, respectand traditia, presedintele Obama, sotia si cele doua fete ale lor au aprins, joi, beculetele din bradul imens instalat in parcul din apropierea Casei Albe.

(foto: Agerpres)

Desi seara trecuta la Washington a fost destul de frig, la spectacolul de lumina si culoare au asistat circa 17.000 de oameni, care, cuprinsi de magia Sarbatorilor, au urmarit momentul in care luminitele din bradul de Craciun au fost aprinse, al 90-lea an la rand, la Casa Alba.

Liderul american le-a lasat pe sotia, Michelle, si pe cele doua fiice ale lor – Malia, in varsta de 14 ani, si Sasha, de 11 ani – sa apese butonul care a umplut de lumina bradul de Craciun din fata resedintei prezidentiale americane. Mii de beculete, in nuante de rosu si verde, si o multime de stele stralucesc in bradul natural instalat langa resedinta prezidentiala.

Dupa ce le-a urat americanilor „Craciun fericit”, Obama a cantat, alaturi de familia sa, „Santa Claus is coming to Town”. Uite cum s-au descurcat presedintele, Prima Doamna si fetele lor, la momentul muzical!

[youtube]NuCHELZm0AI[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger