AcasăNews"Lumea se poate sfarsi in 2013!". Anuntul facut de sefa FMI a...

„Lumea se poate sfarsi in 2013!”. Anuntul facut de sefa FMI a panicat intreaga planeta!

La Davos, Lagarde a glumit ca a venit cu desaga sa colecteze bani pentru FMI. Sau n-a glumit?!

La o reuniune a femeilor puternice, la Davos, Christine Lagarde a facut cateva previziuni sumbre, cum ar fi ca „Occidentul va disparea, daca guvernantii nu iau deciziile care trebuie”.

La Davos, Lagarde a glumit ca a venit cu desaga sa colecteze bani pentru FMI. Sau n-a glumit?!

„Ori reusim in 2013, ori ne prabusim. Lumea, asa cum o stim, s-ar putea sfarsi”, a declarat Lagarde, referindu-se, conform temei de discutie, la economia mondiala.

Invingem sau ne-o luam!

Invitata la o reuniune care elogia femeile puternice, organizata de Credit Suisse, sefa FMI, Christine Lagarde, si-a aratat ingrijorarile privind atingerea obiectivelor globale. „S-au intamplat multe in SUA, s-au intamplat multe in Europa si, cu certitudine, s-au intamplat multe in Asia”, a spus Lagarde. „2013 ar putea fi un an hotarator. Ori vom reusi, ori vom capitula!”.  Problema Occidentului in prezent este tiparirea banilor in cantitati enorme, in dorinta de a acoperi gaura imensa in sistemul bancar mondial, care se surpa. Macar pana se implementeaza un nou sistem monetar. Iar asta este posibil numai daca legiuitorii raman mana-n mana cu elita bancara.

„Disciplina economica” e linia de plutire

„Politicienii trebuie sa ramana concentrati pe planul pe termen mediu de reducere a datoriilor, sa nu abdice de la disciplina economica. Spuneti oamenilor adevarul. Asta este tot ce vor!”, ii  indeamna Lagarde pe legiuitori. Ma rog, aici se insala dumneaei! Ca daca le spui oamenilor ca trebuie sa suporte austeritatea pentru ca sistemul bancar occidental a generat criza, ca sa faca „ajustarile” necesare la nivel global, astfel incat sa fie tot sub controlul aceleiasi elite, de 300 de ani incoace, oamenii vor avea o singura reactie: „Duca-se dracului!”.

author avatar
Adina Mutar
2.322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger