AcasăNewsLumea cinematografiei pierde un Sir: A murit Roger Moore (VIDEO)

Lumea cinematografiei pierde un Sir: A murit Roger Moore (VIDEO)

Unul dintre cei mai apreciati actori din sfera cinematografiei mondiale a parasit aceasta lume, la venerabila varsta de 89 de ani.

Durere mare in familia lui Roger Moore. Din cate au transmis cei trei copii ai actorului, intr-un comunicat facut public in cursul zilei, artistul care i-a dat viata, printre altele, legendarului personaj James Bond si-a gasit sfarsitul in Elvetia, „dupa o scurta, dar curajoasa lupta contra cancerului” si va fi inmormantat la Monaco, asa cum si-a dorit, in cadrul unei ceremonii private.

[youtube]oKLn0iRfl3Q[/youtube]

Intr-un gest deosebit, cei trei Deborah, Geoffrey si Christian Moore transmit ca sunt alaturi de Kristina, femeia cu care celebrul lor tata s-a casatorit in urma cu 15 ani, devenind a patra sotie a cunoscutului actor.

Chiar daca a parasit lumea celor vii, in urma lui Sir Roger Moore raman peliculele si productiile TV in care a jucat de-a lungul unei cariere derulate pe durata a peste sapte decenii, cele mai cunoscut roluri fiind, de departe, cele din „Sfantul” si din seria „James Bond”.

[youtube]dYkTwXAyOBU[/youtube]

sursa foto: Facebook/Roger Moore

author avatar
Cristina Stefan
560 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger