AcasăNewsLumea cinematografiei pierde un Sir: A murit Roger Moore (VIDEO)

Lumea cinematografiei pierde un Sir: A murit Roger Moore (VIDEO)

Unul dintre cei mai apreciati actori din sfera cinematografiei mondiale a parasit aceasta lume, la venerabila varsta de 89 de ani.

Durere mare in familia lui Roger Moore. Din cate au transmis cei trei copii ai actorului, intr-un comunicat facut public in cursul zilei, artistul care i-a dat viata, printre altele, legendarului personaj James Bond si-a gasit sfarsitul in Elvetia, „dupa o scurta, dar curajoasa lupta contra cancerului” si va fi inmormantat la Monaco, asa cum si-a dorit, in cadrul unei ceremonii private.

[youtube]oKLn0iRfl3Q[/youtube]

Intr-un gest deosebit, cei trei Deborah, Geoffrey si Christian Moore transmit ca sunt alaturi de Kristina, femeia cu care celebrul lor tata s-a casatorit in urma cu 15 ani, devenind a patra sotie a cunoscutului actor.

Chiar daca a parasit lumea celor vii, in urma lui Sir Roger Moore raman peliculele si productiile TV in care a jucat de-a lungul unei cariere derulate pe durata a peste sapte decenii, cele mai cunoscut roluri fiind, de departe, cele din „Sfantul” si din seria „James Bond”.

[youtube]dYkTwXAyOBU[/youtube]

sursa foto: Facebook/Roger Moore

author avatar
Cristina Stefan
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger