AcasăNewsLui Reghecampf Trahanache îi place cu coarne

Lui Reghecampf Trahanache îi place cu coarne

Laurenţiu Reghecampf a comentat incidentul în care a fost implicată soţia sa, Anamaria Prodan, căreia i-a luat apărarea în ciuda gestului extrem pe care l-a făcut în urmă cu două seri, când l-a lovit pe Dan Alexa cu pumnul. Gurile rele au afirmat că Prodanca a fost geloasă fiindcă pe Alexa îl aștepta o altă femeie la ieșirea din localul unde s-au întâlnit pentru a discuta despre transferuri.

Reghecampf nu pare să fie deranjat de cele auzite despre soția lui, care ar putea fi amanta lui Dan Alexa, antrenorul celor de la Astra, pe care l-a pocnit în față după meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, din prima etapă a Ligii 1.

„Ana [Maria Prodan] este soția mea și o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu și ce vorbesc toți! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea și Dan, din cauza faptului că jucătorii aduși nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă și astfel de lucruri în momentul când vrei să construiești o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Pentru detalii, citiți și:Anamaria Prodan își justifică pumnul din falca lui Dan Alexa, precum și video: Ca-n MMA: Prodanca a trosnit, Alexa a încasat. Un pumn în gură. VIDEO ȘOCANT.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
885 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Câtă inconştienţă! O femeie din Maramureș, filmată cum conduce cu bebelușul de 9 luni în brațe! (VIDEO)

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său în vârstă de nouă luni.Oamenii legii...

Elevii din România care se întorc, de luni, la şcoală. Când vor mai avea vacanțe

Gata vacanţa pentru aceşti elevi din România. De luni, 26 februarie, ei se întorc în sălile de clasă. Elevii din Bucureşti se vor întoarce...