AcasăNewsLui Radu Mazare i s-a pus pata pe Mariana Campeanu

Lui Radu Mazare i s-a pus pata pe Mariana Campeanu

USL, USL, dar branza-i pe bani. Primarul constantean Radu Mazare  a cerut demisia ministrului Mariana Campeanu, sustinand ca liberala nu este in stare sa rezolve problema ajutoarelor de incalzire.

Radu Mazare i-a transmis Marianei Campeanu (foto jos) ca nu va mai pupa un post de ministru

Radu Mazare a luat foc dupa ce 2.000 de familii din Constanta au primit decizii de restituire a ajutoarelor pentru incalzire, pe motiv ca detin o proprietate si o cota indiviza din alta.

Mariana Campeanu

”Am vorbit cu ministreasa Muncii si o balbaie, «sa vedem ce o sa facem, ca e de la Curtea de Conturi». Pai, mai, cucoana, are un apartament, 5 la suta din ceva si pensie de 400 de lei, cum vrei sa-i iei inapoi 10 milioane? (…)  Am sunat-o o data saptamana trecuta, mi-a spus ca studiaza, am sunat-o ieri, mi-a spus ca studiaza si intre timp oamenii au primit deciziile acasa.(…) Vin si alegerile. Am felicitat-o, i-am spus: ma, doamna, matale mai vrei sa fii ministru, rezolva problema asta. (…) N-a facut nimic. N-o mai sun, sa ma sune ea daca vrea”, a declarat primarul constantean, precizand ca Mariana Campeanu trebuie sa plece.  ”Cu chestiunea asta nerezolvata trebuie sa plece sau in noul Guvern nu mai are ce sa caute”, a conchis Mazare.

[poll id=”397″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
836 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger