AcasăNewsLui Ponta i se rupe PSD-ul

Lui Ponta i se rupe PSD-ul

Profitand de faptul ca Victor Ponta isi imparte timpul intre familie si Raliul Monte Carlo, mai multi parlamentari si lideri de organizatii ai PSD isi pregatesc plecarea din partid.

Social-democratii s-au cam saturat de Victor Ponta

Odata revenit din vacanta, presedintele PSD, Victor Ponta, s-ar putea sa aiba parte de o surpriza de proportii. Una neplacuta, evident, pregatita de cativa colegi, parlamentari si sefi de filiale care, in loc sa-si petreaca sarbatorile cu vin si cozonac, au preferat sa puna pe hartie un plan de rupere a partidului. Telefoane, negocieri, promisiuni, presiuni, una peste alta, se pare ca s-a cam format o gasca serioasa de pesedisti gata sa demisioneze. Cel putin asa sustin surse participante la discutii, care ne-au precizat ca, daca strategia va functiona, partidul va pierde, pe langa deputati si senatori, primari importanti, dar si presedinti de consilii judetene. “Toti sunt de acord ca Ponta duce partidul intr-o directie gresita. Multi dintre ei au fost obligati sa faca pasul inapoi ca sa le faca loc liberalilor. Au motive suficiente sa nu mai ramana in PSD”, au mai declarat sursele mentionate mai sus.

Se gandesc sa faca un nou partid

In 2012, PSD s-ar putea trezi cu un fratior mai mic

Odata plecati din PSD, social-democratii au doua variante: sa se alature UNPR-ului condus de Gabriel Oprea sau sa-si incerce norocul cu o noua formatiune politica. Incurcati un pic de acest important amanunt, pesedistii, constienti fiind ca un pas gresit le-ar pune in pericol viitorul politic, au decis sa amane anuntul pana spre inceputul lunii februarie, au precizat surse social-democrate, aratand ca exista sanse mari sa se opteze pentru varianta infiintarii unui nou partid.

[poll id=”171″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.170 afisari

4 COMENTARII

  1. acesti doi lideri ponta crin, papusele lui voiculescu, nu vor avea sorti de izbanda. mai grav este, ca datorita acestei aliante usl,poporul din razbunare, vor alege si mai prost. vezi pdd. prm.

  2. Decat cu mafia statala portocalie si al ei stapan erudit, dar prea tampit, mai bine la pushcarie cu ei.Foaia asta devenita de ceva timp portocalie crede ca Antonescu si Ponta vor plange mai tare decat stapanul lor cobashescu, nu mai lasilor mamaligari, li se rupe de alegeri celor doi, se vede treaba ca nu sunt morti dupa putere si dezastrul actual.Poporul sa aleaga daca vrea altceva ori ba, din partea mea sa ramana diktatura tupeului portocaliu de neam prost pana in mileniul III, ca nu o sa sufar eu, fiind prea calit, dar voi mamaligari ce o sa va faceti, o sa vad eu dupa ce vor fura astia si aerul nu numai alegerile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger