AcasăNewsLui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de...

Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă. Liderul PSD merge la spital (VIDEO)

Momente dificile pentru liderul interimar al Partidului Social Democrat, în plină conferință de presă. Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău.

La un moment dat, în timp ce citea informațiile pe care dorea să le prezinte în fața presei, Ciolacu a început să vorbească tot mai greu și să tremure vizibil. A avut o stare de slăbiciune și a fost la un pas să cadă peste pupitru, o persoană intervenind în sprijinul său. După cum era de așteptat, conferința a fost întreruptă.

După episodul nedorit, Marcel Ciolacu a părăsit pe picioarele sale sediul PSD. „Hai să mergem la spital”, le-a spus Ciolacu jurnaliștilor. Întrebat cum se simte, președintele Camerei Deputaților a răspuns scurt: „acum bine”.

Momentul a fost surprins în direct chiar pe pagina de Facebook a PSD-ului, unde se transmitea în direct conferința. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional! 

author avatar
Cristina Stefan
370 afisari

4 COMENTARII

  1. Pe cine o fi călcat pe coadă ?:))Ia zi Tache ,nu este frumos show-ul ăsta mediatic ?:)))

  2. Ciolacu a anuntat ca Iohannis ” VA TAIA PENSIILE SI SALARIILE ”. La scurt timp i s-a facut rau si a cazut peste pupitru . Dumnezeu nu doarme , sanctioneaza promt minciunile si derapajele ciumei rosii , aviz amatorilor …!

  3. Dan Alexa , corespondent Europa Libera , Bruxelles , ironizeaza episodul Ciolacu : ” E mai buna o tavaleala in iarba , e invatat cu vegetatia luxurianta din plamanul targului Crang , mai o vanatoare cu Hayssam ( sau barcagiul lui Dragnea la pescuit de stiuci … . ) Pai duminica E ZIUA IN CARE TE REPARI DUPA CHEFUL DE SAMBATA , NU PUI OMUL SA CITEASCA MAHMUR CE NU PRICEPE , cu reflectoare-n ochi , intr-o duminica dimineata ”.

    • Ba io zic ca l-au ajuns blestemele românilor tradați de el prin politica pe care o duce față de pnl+johannis.Adica românii n-au votat PSD ca liderii psdului sa stea-n genunchi în fața adversarilor politici-pnl,joahannis,orban,citu,v.alexandru,etc.OAIE NU TE ȚIN GENUNCHII SĂ STAI DREPT DĂ-ȚI DEMISIA! Cum a zis Bobu?postelnicu? -Am fost un dobitoc…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger