AcasăNewsLui Dragnea îi place la Rahova. Vrea să rămână aici și după...

Lui Dragnea îi place la Rahova. Vrea să rămână aici și după expirarea carantinei

 Liviu Dragnea speră să rămână în continuare închis la Penitenciarul Rahova, după ce va expira perioada de carantină. Luni este ultima zi de carantină din cele 21 în care fostul preşedinte PSD trebuia încarcerat.

Liviu Dragnea Sursa foto Twitter

 Comisia Penitenciarului Rahova trebuie să hotărască marți unde îşi va ispăşi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pronunţată în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Liviu Dragnea se află în prezent la Penitenciarul Rahova, unde e încă în perioada de carantină, luni fiind cea de-a 21-a zi de carantină şi ultima pentru fostul preşedinte al Partidului Social Democrat. Fostul preşedinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenţie la Rahova, astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita, dezvăluie surse judiciare, și urmează să primească răspunsul.

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea condamnării sale. Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc