AcasăNewsLui Dragnea îi place la Rahova. Vrea să rămână aici și după...

Lui Dragnea îi place la Rahova. Vrea să rămână aici și după expirarea carantinei

 Liviu Dragnea speră să rămână în continuare închis la Penitenciarul Rahova, după ce va expira perioada de carantină. Luni este ultima zi de carantină din cele 21 în care fostul preşedinte PSD trebuia încarcerat.

Liviu Dragnea Sursa foto Twitter

 Comisia Penitenciarului Rahova trebuie să hotărască marți unde îşi va ispăşi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pronunţată în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Liviu Dragnea se află în prezent la Penitenciarul Rahova, unde e încă în perioada de carantină, luni fiind cea de-a 21-a zi de carantină şi ultima pentru fostul preşedinte al Partidului Social Democrat. Fostul preşedinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenţie la Rahova, astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita, dezvăluie surse judiciare, și urmează să primească răspunsul.

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea condamnării sale. Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
200 afisari

2 COMENTARII

  1. Bă dacă-i place la Rahova la penitenciar să stea acolo frateeee ! CĂ CÎND (și mîncînd!) trebuia sa faca ordine în legile României pt. care majoritatea l-au votat ,a dat-o de gard-un pas înainte șapte înapoi! Exemplu era VICTOR ORBAN din Ungaria! Ce-a facut cind a vnt la putere? și ce-a facut nevertebrata de Dragnia? Unsurossu de Dragnia a dat la studenți nelimitat calatorii cu trenul fara sa-i ceara nimeni asta.Oamenii care vor sa mearga cu trenul PLATIND BILET! AZI NU MAI POT FACE ASTA! Pt. că onor studențimea fac rezervari apoi nu mai pleaca cu trenul ,vagoanele apar full in evidente,si nu se mai vind bilete pt. (calatorii care platesc pt. asta!),iar VAGOANELE CIRCULA GOALE ! O urare pt. un om la anaghie – MOOOOOOOYE DRAGNIA!

  2. Am o intrebare? Daca a luat cu suspendare se cumuleaza in caz ca a recidivat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger