AcasăNewsLui Basescu nu-i place cioara verde a PDL

Lui Basescu nu-i place cioara verde a PDL

Premierul Emil Boc incearca sa castige simpatia electoratului cu ajutorul culorii verde

Profitand de adunarea tinerilor de pe malul marii, liderii democrat-liberali au testat impactul pe care l-ar avea culoarea verde asupra electoratului.

Premierul Emil Boc incearca sa castige simpatia electoratului cu ajutorul culorii verde

Ca sa fie macar o data in ton cu partidul, premierul Emil Boc a renuntat la celebrele camasute mov-lila si s-a imbracat intr-un tricou verde praz. Culoare despre care specialistii sustin ca ajuta deopotriva la destinderea fizica si psihica, fiind un instrument eficient in „lupta impotriva iritabilitatii”.

Pe Elena Udrea o avantajeaza orice culoare

Prin urmare, dupa ce a astenizat poporul cu atata portocaliu si mov, Boc a incercat sa-l umple de liniste si voie buna cu un pic de verde.  Culmea, tricoul lui Emil Boc se asorteaza de minune cu rochita purtata de Elena Udrea, diferenta fiind ca acesteia, ca oricarei blonde, ii vine de minune culoarea.

Sebastian Lazaroiu a renuntat la costum si cravata pentru a fi in ton cu colegii sai

Tot pentru verde au optat si locotenentii premierului, recte Sebastian Lazaroiu si Gheorghe Flutur. Ce-i drept, acesta din urma a facut opinie separata, purtand o camasa in carouri. Euforia pedelistilor generata de noua culoare a fost insa rapid spulberata de presedintele Traian Basescu.

Gheorghe Flutur a vrut sa fie „deosebit”, optand pentru o camasa in carouri

Concret, acestia le-a explicat democrat-liberalilor ca nu vor „pacali” pe nimeni cu noua infatisare. „Dincolo de a va revopsi, dincolo de a va rebrandui, cel mai puternic argument este ceea ce le propuneti romanilor. Eu nu cred ca o simpla rebranduire va face oamenii sa spuna «nu mai e PDL, e altul». Nu pacaliti pe nimeni!”, le-a spus pe sleau seful statului pedelistilor.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger