AcasăNewsLui Basescu nu-i plac spectacolele oferite de DNA

Lui Basescu nu-i plac spectacolele oferite de DNA

Presedintelui Traian Basescu nu-i plac spectacolele  televizate oferite de Directia Nationala Anticoruptie.  Seful statului a marturisit luni seara intr-o emisiune , la televiziunea nationala, ca a discutat cu seful DNA, Daniel Morar , caruia i-a sugerat ca DNA nu trebuie sa faca show.

„Nu-mi plac spectacolele de la DNA. Una este ancheta Si alta show-ul. Din acest punct de vedere, am spus-o si public, o spun si sefilor institutiilor implicate: spectacolele de la DNA nu-mi plac”, a spus Traian Basescu.

Pe de alta parte, seful statului a tinut sa precizeze ca nu a intervenit si nu va interveni la DNA pentru vreun dosar. De asemenea, Traian Basescu a adaugat ca spectacolele oferite de DNA trebuie sa inceteze. „Nu am intervenit si nu o sa intervin pentru un dosar, dar trebuie sa incetam spectacolele in care oamenii sunt purtati ca martori, ca ne-martori, ca orice”, a declarat seful statului.

Actiunile DNA in care sunt implicate persoane publice, chiar si in calitate de martori, fac agenda televiziunilor de stiri.

author avatar
Cornelia Draghici
137 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger