AcasăNewsLudovic Orban scapa de tinichea. Degeaba

Ludovic Orban scapa de tinichea. Degeaba

Seful PNL, achitat definitiv in dosarul de coruptie

Liderul PNL s-a eliberat de povara: a fost achitat, ieri, de ICCJ, in dosarul in care era acuzat de fapte de coruptie iar decizia este una definitiva.

Seful <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> achitat definitiv in dosarul de coruptie

Judecatorii Inaltei Curti au respins apelul declarat de DNA, ceea ce inseamna ca Ludovic Orban a ramas cu sentinta de achitare data de prima instanta in dosarul in care era acuzat ca a cerut bani de campanie de la afaceristul Tiberiu Urdareanu. Dosar bazat de altfel pe denuntul facut de Urdareanu. Liber acum ca pasarea cerului, liderul PNL va putea trece la ”decapitarea” adversarilor sai liberali. O operatiune pusa, conform zvonurilor, de multa vreme la cale dar pentru declansarea careia Orban avea nevoie sa primeasca mai intai certificatul de buna purtare din partea judecatorilor. Vestea buna este ca PNL va incepe sa miste, dupa o lunga hibernare. Vestea (foarte) rea este ca liberalii vor misca prost, respectiv vor incepe sa se bata pentru singurele oscioare aflate la dispozitia lor: functiile din partid. Activitate in care insa deja exceleaza pesedistii, fapt care nu va permite liberalilor sa tina prima pagina prin scandaluri interne macar daca proiecte/strategii economico-politice nu au fost in stare sa injghebe. Ca urmare, se poate presupune linistit ca, desi  liderul Orban a scapat de eticheta de ”penal”, partidul nu va profita cu nimic ci dimpotriva, liberalii se vor scalda in continuare in balta in care au cazut de doi ani incoace.

author avatar
Simona Badulescu
634 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se vede de la distanta ca Organ este pe calea schimbarii,deocamdata si-a schimbat culoarea parului,nu mai este negru ca taciunele,asa pare in poza asta.Mai apare unul,cu functie de procuror general,posibil cu mai multe stele,care si-a schimbat culoarea parului dar naravul ba.O adevarata schimbare de tinuta si culoare a cocotelor masculine,si-o fi schimbat acestea culoare parului peste tot,sau numai pe cel de pe capul imbatrinit in rele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger