AcasăNewsLudovic Orban: salariul minim pe economie ar putea crește cu 7,2%. Prima...

Ludovic Orban: salariul minim pe economie ar putea crește cu 7,2%. Prima reacție din PSD

Pe fondul discuțiilor avute, marți, la Palatul victoria, cu sindicaliștii din Educație, în prezența ministrului de resort, premierul a făcut un anunț cu privire la salariul minim. Mesajul a iscat rapid o replică din rândul Partidului Social Democrat.

”În cursul acestei săptămâni, definitivăm propunerile pentru formula de calcul a salariului minim. Dacă stabilim că formula de calcul pentru salariul minim va fi determinată de rata inflației, indicele de creștere a prețurilor de consum și indicele de creștere a productivității, salariul minim pe economie ar putea crește cu 7,2%.”, sună precizările făcute de către șeful Executivului, postate pe pagina oficială de Facebook a Guvernului.

Rapid, pe aceeași rețea de socializare, a apărut o reacție din partea secretarului general al formațiunii social-democrate. Mihai Fifor face trimitere la faptul că un astfel de anunț poate fi citit strict în notă electorală, dat fiind faptul că se apropie turul doi al prezidențialelor. „Orban aruncă praf în ochi alegătorilor înainte de ziua votului. Ne zice că AR PUTEA crește salariul minim… „Dacă și cu Parcă se plimbau c-o barcă…” Hai să fim serioși!Domnule Sică, aveți pâinea și cuțitul în mână! Dacă într-adevăr voiați să creșteți salariul minim, până acum proiectul de hotărâre de guvern ar fi trebuit să fie în dezbatere publică. Terminați cu manipularea asta ieftină, că nu mai sunteți în opoziție. Acum ori livrați, ori vă abtineti!”, a replicat social-democratul.

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger