AcasăNewsLudovic Orban, mesaj pentru Dragnea, dupa ce s-a aflat ca e in...

Ludovic Orban, mesaj pentru Dragnea, dupa ce s-a aflat ca e in spital

Fara sa scape din vedere sa mentioneze ca nu stie exact ce diagnostic a primit Liviu Dragnea, dupa ce s-a aflat ca inca de la finele saptamanii trecute e internat intr-o unitate medicala din Capitala, liderul PNL a declarat ca ii doreste sa fie sanatos.

Mesajul a fost transmis dupa ce jurnalistii i-au adresat o intrebare pe aceasta tema. „Nu sunt medic, nu cunosc care e starea de sanatate. Daca este bolnav, normal ca eu doresc oricarui om sa fie sanatos, nu pot sa doresti raul altcuiva. Dar nu cunosc, nu am niciun diagnostic. Exista chiar o lipsa de transparenta din punctul meu de vedere legata de starea de sanatate a lui Dragnea”, a punctat Ludovic Orban.

Despre Liviu Dragnea s-a aflat ca ajuns, sambata, la medic acuzand dureri de spate. Mai mult, in ultimele ore s-a vehiculat intens varianta ca medicii i-ar fi recomandat sa se opereze. Ramane, insa, de vazut ce anume va decide seful PSD si, mai ales, daca va alege sa faca precizari publice pe aceasta tema. Intre timp, se stie ca Dragnea si-a delegat, pana pe 24 martie, atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor, catre social-democratul Florin Iordache.

author avatar
Cristina Stefan
319 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger