AcasăNewsLudovic Orban, mai rau ca Dragnea!

Ludovic Orban, mai rau ca Dragnea!

„Nociv pentru ideea de liberalism. Da, intr-adevar, un personaj periculos, mai ales acum, dupa euforia castigarii alegerilor europarlamentare si fix inainte de «prezidentiale»! Pai, se poate sa sustina una ca asta?! Nu, asta, clar, e mana-n mana cu PSD-u!”. Socat, grupul liberalilor din blocul meu analizeaza procentele pe care le-a pierdut PNL dupa ultimele afirmatii facute de Ludovic Orban. Concluzia unanima a staborului este ca actualul presedinte al partidului e mai toxic decat Liviu Dragnea. „Categoric!”.

Mai tineti minte cand Viorel Catarama il mitralia pe Orban, tragand din toate partile (cu munitie oarba, totusi) in cantautorul de pe Modrogan? Era acum un an, pe final de primavara, cand patronul Elvira cerea imperios demisia lui Sica Mandolina, neincrezator in capacitatile de lider, organizator si orator ale acestuia. Parea ca vorbele milionarului au trecut neobservate, dar efectele au ramas, falia s-a produs in PNL, iar la primul derapaj al ludovicului sacalii-liberali s-au repezit asupra prazii, cu falcile inclestate si coltii pregatiti sa sfasie.

Rares Bogdan, soldatul cu baston de maresal in ranita

Aruncat pe frontul politicii dambovitene, Rares Bogdan si-a pus in ranita si un baston de maresal. Ambitii mari, proptele grele. „Bai, uita-te la mine, asta in mai putin de un an ii ia partidul lui Orban, ai sa vezi tu!”. Asa se vorbea pe culoarele Realitatii chiar din ziua anuntulului ca Napoleon de sub Feleac va fi sageata penelista la „europarlamentare”.

Azi, in contextul dat, vorbele ziaristilor Realitatii Tv capata greutate. Rares Bogdan nu s-a ferit sa faca un pas in spate dupa declaratia lui Orban, l-a lasat pe seful sau prada hienelor, preferand caldurica unui discurs neutru. Neutru pe dracu’, mirosea de la o posta a interes prefacut, a pofta de sange. „Nu stiu, vorbiti cu presedintele, cel care a facut aceasta declaratie. Nici nu stiam de declaratia asta, acum aflu (n.n. – sa mori tu?!). Este extrem de riscant, pentru ca si asa avem o multime de «creiere» care au plecat. Sunati-l pe domnul Orban si intrebati-l! Nu exista, in programul de guvernare al PNL, o astfel de masura. Probabil ca el are toate explicatiile necesare. Va asigur, insa, ca PNL va da doar facilitati pentru mediul de afaceri, nu se va apuca sa taie. Nu stau acum sa ma uit dupa ce declara fiecare, chiar si domnul Orban”.

Cei care ii stiau ambitiile, refulate in atatia ani de facut echipa la „Jocuri de Putere”, stiau ca Rares Bogdan nu se mulltumeste cu postul caldut de la Bruxelles. Ambitiile sale sunt mult mai mari. Iata si dovada: ultimele zvonuri il dau ca sigur candidat al PNL la viitoarele alegeri pentru Primaria Capitalei!

Avertismentul lui Thiess

Cand un om care a dus batalii grele in campanii electorale vorbeste despre „puerilitatea” politicianului Ludovic Orban, trebuie sa iti pui nu una, nu doua, ci 99 de intrebari.

Adrian Thiess nu mai discuta despre politica, o face cand si cand. Acum, nu-i putea ierta inca presedintelui PNL derapajul. „Sunt revoltat sa vad zilele acestea un personaj penibil. Un personaj care m-a rugat sa ma ocup la un moment dat de campania sa. Un personaj despre care stiu atat de multe incat, doar sa mentionez 10% din «insider information», l-ar pune direct pe butuci ca pe o Dacia 1110 asa cum l-a descris alt personaj pe care nu il simpatizez in mod deosebit, Victor Ponta. Bai, nea chitaristu’, tu nu ai niciun merit in ceea ce priveste alegerile europarlamentare. Esti un chitarist mediocru cu sechele mai mari decat escrocul ala de Dragnea. Dar macar ala e la Rahova. Tu esti in Modrogan 1 si ne uimesti cu mediocritatea ta fantastica. Mai stii cand te inregistra Urdareanu cand il rugai sa iti dea un picior in cur? Metaforic, evident. Daca ma rugai pe mine, iti dadeam doua si o pereche de palme.  Du-te, tata, acasa, intarca cainele ala mioritic, canta la chitara pentru Misu Pricopsitu’ si Madalina stii tu cine si lasa naibii tara asta sa aiba o sansa”.

Incep sa sune tot mai tare trambitele executiei, se apropie momentul decapitarii lui Orban, acest Liviu Dragnea al PNL. La fel ca la social-democrati, calai sunt proprii colegi de partid, satui sa ignore flatulatiile politice ale unui presedinte decrepit.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.860 afisari

2 COMENTARII

  1. Orban un latrau si atit ,fara tinta fara scrupule uns cu alifiile si mizeriile de culise nu-i decat o LICHEA si nimic mai mult .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger