AcasăNews Ludovic Orban, la DIICOT in legatura cu sesizarea la adresa lui Dancila

 Ludovic Orban, la DIICOT in legatura cu sesizarea la adresa lui Dancila

Liderul PNL a ajuns marti dimineata in fata procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, care l-au citat.

Prezenta lui Ludovic Orban are legatura cu sesizarea pe care a depus-o – in nume personal din cate a subliniat – la adresa premierului Dancila, pentru acuzatii precum inalta tradare, dar si pe numele liderului Liviu Dragnea, in privinta intentiei de mutare a ambasadei Romaniei in Israel.

Pana sa dea ochii cu procurorii, Ludovic Orban a subliniat ca demersul sau „nu se refera la fondul deciziei, ci la modul in care a fost luata”, acuzand faptul ca Dancila si Dragnea ar fi incalcat prevederi ale Constitutiei, prin modul in care „au actionat”.

Cat priveste informatiile avute, politicianul a invocat faptul ca s-ar baza „pe surse deschise – aparitii media, in special, si alte informatii pe care le-am avut de la diversi angajati”, fara sa dea si alte amanunte.

Amintim ca plangerea fusese depusa la mijlocul lunii mai, la Parchetul General, insa intre timp a ajuns la DIICOT, procurorii incepand urmarirea penala in rem in aceasta cauza.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger