AcasăNewsLudovic Orban, în Parlament: Situația economică, departe de a fi atât de...

Ludovic Orban, în Parlament: Situația economică, departe de a fi atât de gravă pe cât încearcă unii să o prezinte (VIDEO)

Ludovic Orban a venit cu explicații, în cadrul Orei prim-ministru, cu privire la aspecte ce țin de economie, în contextul crizei provocate de noul coronavirus.

Orban s-a adresat deputaților având o mască sanitară pe față și a vorbit. „Am să mă refer la viitor, pentru că imporant este cum reclădim economia românească, și mai ales cum o reclădim sănătos (…) un plan care să se bazeze pe un principiu simplu: ce se poate produce în România trebuie produs în România, iar Guvernul trebuie să fie partenerul oricărui investitor care vrea să realizeze în România investiții care să genereze cu adevărat producții în România”, a declarat premierul, de la tribuna Parlamentului.

Anterior, Orban a făcut referire la faptul că „aceste restricții, spre deosebire de alte țări, au fost restricții limitate”, că „datele arată că pe primul trimestru, România a înregistrat cea mai mare creștere economică” și că „situația economică în România este departe de a fi atât de gravă pe cât încearcă unii să o prezinte”. „Nu am oprit niciun șantier”, a mai susținut premierul.

Ludovic Orban – prrim-ministru și lider al PNL-ului – s-a prezentat, luni după-amiază, în Parlament, pentru a se adresa deputaților, după ce a fost chemat la o dezbatere pe tema „Măsuri de relansare a economiei României și de atenuare a efectelor negative provocate de epidemia de coronavirus”, o solicitare în acest sens fiind formulată dinspre grupul parlamentar Pro Europa. Ședința de plen a Camerei Deputaților este condusă de Marcel Ciolacu.

155 afisari

4 COMENTARII

  1. Trebuie urgent demisi acesti vanzatori de tara in frunte cu iohanis care in loc sa faca ceva cu guvernul lui ca sa redeschida sau sa ia masuri de investire in noi locuri de munca in industrie sau agricultura , IOHANIS PRIN TOT CEEA CE A FACUT A DISTRUS ECONOMIA ROMANIEI , ADUCAND POPULATIA L A O SARACIE LUCIE SI ASTFEL VREA SA NE MENTINA IN STAREA ACEASTA DE DE COLONIE SARACA PENTRU A PUTEA FURNIZA SCLAVI LA STAPANII LUI EXTERNI CARE L-AU PUS IN FUNCTIE !!!

  2. l am ascultat pe marele guru si a facut pledoarie cel mai mult de a ajuta sa intre pe piata mari investitori externi , sa asigure partie pt cei care se relocheaza din alte zari dar pt firmele romanesti care se zbat inchise de el nimic concret !!!!!!!!!!sa fi sanatos cu cresterea ta iluzorie!!!!

  3. Declar Romania superputere economica globala! Sa bem sa ne veselim romani sa ne tavalum femeile la noapte!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger