AcasăNewsLudovic Orban, Ceausescu pentru PNL

Ludovic Orban, Ceausescu pentru PNL

Ludovic Orban, tocat marunt de colegii sai liberali

In timp ce Orban cere liberalilor sa se uneasca, in jurul lui evident, acestia nu mai prididesc sa-si acuze liderul de conducere dictatoriala, de sanctiuni date pe nedrept si de instituirea unei relatii proaste intre conducerea partidului si filiale.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> tocat marunt de colegii sai liberali

Pe scurt, liberalii reclama ca sunt sanctionati pe nedrept, mai ales in conditiile in care in PNL a fost intotdeauna permisa libertatea de exprimare, si asta in timp ce partidul este prost cotat si nimeni nu stie cu exactitate cum sta cu adevarat in preferintele electoratului. Desi reprosurile la adresa lui Ludovig Orban curg, la fel de adevarat este ca liberalii nu par chiar decisi sa-si schimbe liderul, poate si pentru ca nu au cu cine. Ca dovada, de rascoala pornita de liderii de filiale care voiau musai congres nu se prea mai aude nimic. Si asta desi unii liberali nu ezita sa-si critice seful in mod public, ultimul caz recent de acest fel fiind una dintre precursoarele lui Orban in funtea PNL, Alina Gorghiu. Desi exclude varianta convocarii unui congres extraordinar, aceasta nu s-a jenat sa afirme public ca PNL ”are nevoie de un presedinte mai vocal si mai articulat” si de o ”comunicare buna” cu filialele si primarii sai, nu una ”relativ proasta” ca pina acum. Gorghiu l-a ars pe Orban si pe tema conducerii PNL-ului ”exclusiv de o singura persoana sau de un grup restrans de persoane” (reformulare a acuzatiei de conducere dictatoriala adusa de alti liberali). In plus, Gorghiu a decretat ca PNL trebuie sa gaseasca o cale de deblocare a ”puntilor de legatura cu UDMR, ALDE, cu toate partidele din opozitie, inclusiv cu Victor Ponta” – ceea ce este de fapt o alta critica mascata adusa lui Orban, despre care se subintelege ca a blocat comunicarea cu celelalte partide parlamentare.

author avatar
Simona Badulescu
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger