AcasăNewsLudovic Orban banuieste PSD de tradare

Ludovic Orban banuieste PSD de tradare

In timp ce  mai tot uselistul isi face planuri de guvernare, Ludovic Orban sadeste samanta indoielii in mintea  liberalilor.

Ludovic Orban crede ca social-democratii vor juca stramb

Dupa euforia provocata de victoria de duminica, primul care a luat contact cu realitatea politica este deputatul PNL Ludovic Orban.

Potrivit calculelor politice, PSD ar putea guverna si fara PNL

Analizand tabloul rezultat in urma alegerilor, curtoazia cu care Victor Ponta ii trateaza pe liderii maghiari si anuntul privind viitoarea fuziune PSD-UNPR, Orban trage o concluzie deloc favorabila liberalilor: social-democratii sunt gata sa tradeze.

”PC a decis sa isi formeze grupuri parlamentare proprii. UNPR-ul lui Gabriel Oprea este inghitit de PSD. UDMR este invitata de Victor Ponta sa participe la guvernare. PSD + PC + UNPR + UDMR + Minoritati = ? Mai este vreun liberal ingrijorat, ca si mine?”, noteaza Orban pe blog. Ca sa mai indulceasca un pic pilula amara, deputatul PNL mentioneaza ca temerile sale nu vizeaza viitorul apropiat, ci mai degraba anul electoral 2014. Interesant este ca, in paralel cu semnalul de alarma tras de Orban, in mediul politic a fost lansat un scenariu deloc fericit pentru liberali. Potrivit acestuia, Victor Ponta  prinde o noua nominalizare pentru functia de  premier, iar PSD, care are un numar mare de mandate, cu binecuvantarea lui Traian Basescu, guverneaza in parteneriat cu UNPR, UDMR si Minoritati. Cu o astfel de alianta, PNL ajunge in opozitie, iar Traian Basescu poate sa-si  incheie linistit mandatul, fara eventuale tentative de demitere.

author avatar
Adelina Ionicel
892 afisari

1 COMENTARIU

  1. DA ASA ESTE PSDE CU PNLE DOUA DECEPTI ROMANESTI SI SA CREAT A TREIEA DE LOC FERICITA (ARDE) DECI ORBAN ARE DREPTATE NU-I LOGIC CA UN PARTID CORUPT CA PSDE SOCIALIST SA SE ALATURE PNELE DE DREAPTA CARE-I SENSUL NEBUNA AIEA DE ANTONESCEL CARE ARE TRASATURI DE HETERO CREDE IN MOS GERILA A LUI VOICULESCU SI ILIESCU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger