AcasăNewsLudovic Orban, așteptat în Parlament să prezinte măsurile de relansare economică

Ludovic Orban, așteptat în Parlament să prezinte măsurile de relansare economică

Premierul este așteptat să vină în Parlament, luni după-amiază, cu primele explicații de la începutul crizei generate de COVID-19.

Ludovic Orban urmează să ajungă în plenul Camerei, la o dezbatere pe tema „Măsuri de relansare a economiei României și de atenuare a efectelor negative provocate de epidemia de coronavirus”. Grupul parlamentar Pro Europa a fost cel care a solicitat prezența prim-ministrului la Parlament.

Ora prim-ministrului este programată să înceapă la ora 16. Timp de o oră, cât se va afla în fața parlamentarilor, de la șeful Executivului și, totodată, lider al PNL se așteaptă să fie aflate nu doar planul Guvernului privind relansarea economică, ci și aspecte ce țin de măsurile luate de Executiv în cele 60 de zile în care România a fost în stare de urgență.

În cursul acestei dimineți, premierul a condus o ședință de Guvern în cadrul căreia a fost aprobată hotărârea privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. DETALII AICI.

sursa foto: Facebook/Guvernul României

author avatar
Cristina Stefan
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger