AcasăNewsLucrări pe Autostrada A2 București-Constanța. Circulația - restricționată

Lucrări pe Autostrada A2 București-Constanța. Circulația – restricționată

Lucrări pe Autostrada A2 București-Constanța. Circulația - restricționată (sursa foto: cugetliber.ro)

O informație pe care șoferii care au drum, luni, pe Autostrada Soarelui (Autostrada A2 București-Constanța) e bine să o aibă în vedere a venit, luni dimineață, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Și anume faptul că luni, 5 aprilie, începând cu ora 09:00 și până la ora 16:00, se fac lucrări de reparații pe autostrada A2 București-Constanța, după cum urmează:

-între km. 109 – 110, localitatea Dragalina, județul Călărași, pe sensul către Constanța, este restricționată a doua bandă pentru a permite montarea unor panouri antiorbire;

-la kilometrii 146+100 de metri, 147+700 de metri și 149+900 de metri, pe raza localității Fetești, județul Ialomița, pe sensul către București, este restricționată a doua bandă pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă.

Se fac lucrări și pe A1

Totodată, din direcția Centrului Infotrafic al Poliţiei Române s-a mai precizat și faptul că, luni, de această dată până la ora 13:00, circulația este restricționată pe prima bandă pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către Pitești, la kilometrii 46 – 47, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița. Măsura se aplică tot ca urmare a unor lucrări, respectiv pentru reparații la nivelul asfaltului.

Ca urmare a acestei situații, șoferilor li se recomandă să respecte semnalizările instituite temporar și să adapteze viteza la condițiile de trafic. Totodată, conducătorii auto sunt sfătuiți să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger