AcasăNewsLucrări la stația de metrou Pipera. Ce e bine să știți când...

Lucrări la stația de metrou Pipera. Ce e bine să știți când vine vorba de traficul pietonal

Lucrări la stația de metrou Pipera. Ce e bine să știți când vine vorba de traficul pietonal (foto: Metrorex)

Lucrările la stația de metrou Pipera sunt în plină desfășurare, astfel că dacă lucrați în zonă e bine să aveți în vedere ce au anunțat, pentru săptămânile ce urmează, reprezentanții companiei care asigură transportul în comun în subteran.

Și anume faptul că în intervalul 06.05 – 28.05.2021 se vor continua lucrările de refacere a finisajelor la accesul stației de metrou de pe Magistrala 2, în sensul în care se vor decoperta pardoselile existente și se vor monta noi placaje.

Concret, Metrorex a anunțat că ”în această perioada se vor executa lucrări de decopertare a pardoselilor existente (gresie canelată, granit, beton), pregătirea stratului suport în vederea montării noilor placaje și montarea noilor placaje pe suprafață decopertată (trepte, contratrepte, podest)”.

Traficul pietonal la a doua jumătate a accesului suprateran al stației Pipera va fi închis parțial

E bine să știți din timp faptul că pe durata în care se vor derula aceste proceduri de amenajare vor apărea unele schimbări la nivelul circulației pietonale. ”Pentru bună desfășurare a lucrărilor și pentru siguranță călătorilor, între orele 07:30 – 21:30, în perioada mai sus menționată, traficul pietonal la a doua jumătate a accesului suprateran al stației Pipera va fi închis parțial”, transmit reprezentanții companiei, joi, într-un comunicat de presă.

Lucrările la stația de metrou Pipera au început încă de luna trecută, din 22 aprilie. De altfel, în urmă cu mai puțin de o lună, la această stație au fost demolate și chioșcuri amplasate în subteran. De altfel, astfel de spații comerciale au fost dezasamblate și la alte stații de metrou din București, primele la Ștefan cel Mare, dar și la Basarab și Gara de Nord.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger