AcasăNewsLucian Viziru este devastat! Tatal lui a pierdut lupta cu boala: “Incercam...

Lucian Viziru este devastat! Tatal lui a pierdut lupta cu boala: “Incercam sa fim tari pentru mama”!

Fratii Augustin si Lucian Viziru trec prin cele mai cumplite momente din viata: tatal lor a pierdut lupta cu boala, desi in urma cu un an barbatul se arata foarte optimist. Vineri, insa, organismul lui Petru Viziru a cedat in fata cancerului pulmonar.

Petru Viziru, tatal celor doi artisti, a fost diagnosticat in urma cu trei ani cu o boala cumplita: cancer pulmonar de gradul 4, iar medicii din Romania nu i-au mai dat nicio speranta de viata. Cu toate acestea, Lucian si Augustin au facut mari sacrificii financiare si si-au dus tatal la Viena, unde a fost operat, iar doctorii de acolo i-au dat sanse de recuperare. Tratamentul barbatului a costat mai mult de 100 000 de euro.

„Tata nu mai e printre noi, din pacate, a pierdut lupta cu boala. Stiam ca starea lui e grava, dar i-am ascuns acest lucru. Eu si Lucian suntem devastati, dar incercam sa fim tari pentru mama. Acum doi ani fusese operat la Viena, recunosc ca mai fuma, era fumator. Il vom depune la capela Herastrau. Oricine doreste sa isi ia ramas-bun de la el, este asteptat acolo. Il vom inmormanta duminica, inca nu stiu la ce ora”, a afirmat Augustin, citat de libertatea.ro.

Anul trecut, Petru Viziru se declara foarte optimist, crezand ca a invins boala. „Am invins cancerul! Pentru mine doi ani de viata in plus sunt un bonus. E foarte greu sa suporti psihic, dar in familia mea a venit un nepotel, iar fara ei eram nimic. Imi iubesc copiii, sunt destepti, manierati, iar Lucian mi-a oferit acest nepot care mi-a dat viata. Augustin a fost tot timpul alaturi de mine, m-a dus de mana la operatie si cred ca am invins cancerul”, spunea tatal lui Lucian Viziru, la Acasa TV.

Din pacate, Petru Viziru a murit, vineri, la spital.

author avatar
Alina Costache
1.506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger