AcasăNewsLucian Pahontu, infrant

Lucian Pahontu, infrant

Seful SPP, gen. Lucian Pahontu, va avea de dat multe explicatii si note despre activitatea din serviciul pe care il conduce de ani buni. Acesta va trebui sa explice pe larg, in cadrul Comisiei Parlamentare care se va infiinta, cum s-au desfasurat operatiunile secrete sau nu si care au fost implicarile serviciului in activitatea partidelor politice sau in activitatea unor lideri ai acestor formatiuni care guverneaza. Infrangerea lui Pahontu vine in urma deciziei de ieri a Curtii Constitutionale care a hotarat constituriea acestei Comisii in urma unor sesizari. Semnatarii petitiei subliniau ca, potrivit legii SPP, activitatea serviciului este organizata si coordonata de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si este controlata de Parlament. Judecatorii CCR spun ca membrii Comisiei trebuie sa verifice  cum si-a desfasurat acesta institutie  legal activitatea si ce fel de informatii a primit si unde le-a distribuit. Totodata, acest demers are ca scop verificarea activitatilor ce au stat la baza functionarii SPP si daca acestea au avut un caracter abuziv sau nelegal. Astfel ca, rand pe rand, vor da explicatii atat Lucian Pahontu, adjunctii acestuia, dar si alte cadre din sistem.

author avatar
Ramona Feraru
3.406 afisari

18 COMENTARII

  1. Baietii de la sectiunea 2 (paza) și cei de la AT au muncit acum cu summitul ăsta câte 24-26 ore!!!
    Este ilegal!!!
    Felix încearcă sa modifice OZU!!!
    Felix! Vezi că vor merge în instanță, mare atenție ce faci!!!
    Sunt oamnei care nu mai rezistă, adevărul va ieși cât de curând la iveală!
    Nu mai speriați oamenii ca să nu mai vorbească!!! Mare atenție! Tehnica este la modă, ca la Mircea Basescu și Izaura Bercrea…
    O să aveți cea mai mare surpriză…

  2. PNL l-a chemat la discuții pe Generalul Cioc să preia sefia SPP.
    Asta da veste bună…
    Generalul Cioc este o emblemă a SPP-lui, nu ca tine Pahontule un vânzător de țară, analfabet și sifon la alte servicii și la presedinte.
    Te face Cioc de nici nu visezi…
    Toți băieții îl așteaptă ca pe moș crăciun pe Cioc!
    Sunt toti porniți împotriva ta ghiul, ai să vezi cât de curând ce o să mai apară…

  3. Eu am o curiozitate, pe care, sper, sa o aiba si Comisia: pe ce dosar de cercetare a amenintarilor „la viata si integritatea (????)” Kodrutzei isi intemeiaza Pahontu alocarea unui sepepist permanent, ca mie-mi suna mai degraba a escorta decat protectie. Tot corul ala de „obiectivi” si cunoscatori de lege, care s-a repezit sa ne spuna ca e „cadru legal”, a uitat sa specifice ca amenintarea trebuie sa fie concreta, reala, identificabila, adica sa ai niste inscrisuri, telefoane, mesaje insotite de incercari de patrundere in incinta, sau incercari de agresiune, sa fie un dosar constituit pe asta, un procuror sa stranga toate datele, sa anunte politia, macar sa-l caute pe agresor, sau se simte amenintata de toti abuzatii din dosare si atunci chiar are o problema. oricum, daca e asa, tot SPP-ul n-o poate apara, mai bine pleaca ea acasa, ca acolo sunt „casele conspirative” Rezist si lumea o iubeste si mai face si ea economie la buget…

  4. Te repeti ca ceva stricat! ESTI IDIOT! Si pe deasupra si analfabet(nivel subofiter sau vreun ofiter provenit din subofiter – una din doua). Ma-ta se scrie cu cratima! Stii ce este aceea cratima?!! Sezi bland in lesa inraitule. Vai steaua ta! Tu si toti alegatorii de psd, in frunte cu dragnea, alupitegus! Tu ai tupeul sa vorbesti de turnatorie dupa care sa spui ca te sifonezi la dragnea?!!! Ce jigodie imputita! Ce cloaca e pe acolo! V-as trece in rezerva pe toti fara drept de pensie!!!!! Hai, alupigus!

  5. Daca citesti comentariile cam intelegi ce analfabeti si cocalari lucreaza in SPP 🙂

  6. Danuta, papusica mica, e prea ocupat livache si nu te mai primeste sa plangi in poala lui? :))))))))))))) Calmeaza-te ! Sigur gasesti vreun alt lingau pe-acolo. Recomanzi altora ce-ti lipseste tie? :))))))))). Nesatisfacuta mica !:)))))) Intelectuala mica, nu exista lup alsacian.:)))

  7. Amigu’, tu faci parte din categoria celor care trebuie lasati sa „deschida gurita” si de acolo incolo totul este simplu! E cat se poate de evident nivelul tau, din toate punctele de vedere. Daca esti ofiter sadea atunci e foarte grav! Daca asta este nivelul ofiterilor pur sange din SPP atunci structura are o mare problema! Totusi, tind sa cred, nu ma prea inseala „nasul”, ca esti doar un subofiter(nimic rau in asta) nemultumit de Pahontu si ce se face pe acolo prin SPP. „ofiterii tineri” E cam praf din cate se pare/vede. Sunt cativa baieti buni si pe acolo, in rest sunteti praf, la fel ca in majoritatea institutiilor militare din tara. Iar cei ca tine(cu baietii uniti – cat de penibil suna) sunteti, cel mult, javre-turnatori la „politicieni de doi lei legatura! Nu mai incerca sa dregi busuiocul cu ma-ta/mata, m-am lamurit pe deplin in ceea ce te priveste: IMBECIL(oare stii ce inseamna ..?!).

  8. Din păcate, se vede că esti doar un slugoi homosexual a lui Felix și Paho.
    Aș vrea să dam toți dictare scrisă, test psihologic, probe fizice, teorie și engleză, dar pe bune, nu masluite cum face Pahontu și Voro la avizele de angajare, numiri pe funcții sau plecari afară.
    Eu scriu în timpul serviciului de pe telefon, (iPhone 5 s) nu stau la birou să mă gândesc ce scriu si cum scriu de pe leptop ca tine, nu pun preț pe voi sau pe mă-ta.
    Ti-am dat si un indiciu dacă esti băiat destept să mă descoperi, mizerie mică…
    Sunteți fierti că v-am demascat magariile cu OZU?!?!
    Mai bine slugă la demnitari decât lingău la ghiul!!!
    Eu i-am trimis informatia lui Dragnea, că Alin de la Grindeanu, toarnă tot la „raportul de seară” lui Ghiul și Ghiul se face pres la neamtul trădător, vânzător sas și ateu…
    De acolo a început razboiul împotriva sifoanelor, tradatorilor de țară și oamenilor fără caracter și demnitate, de la mine si de la alți ofiteri de protecție cu demnitate, curaj și sătui de magariile pe care le faceți de 8-10 ani!
    De ce nu v-ați angajat la 215 sau la SRI dacă aveți înclinații de sifoane și pândă ?!
    Protecția nu se face prin sifonare, trădare, divulgare de secrete de serviciu! Protecția nu se face cu scutire medicală, protecția se face cu demnitatea, profesionalism, devotament pentru țară, nu să îl slujești pe taranul de Pahontu!
    Ați acceptat numiri pe funcții cu bună știință că veți fii puși să turnati tot, chiar și peste program, mizerii de oameni fără scrupule!
    Dar, din fericire pentru noi, ofițerii tineri, am câștigat!
    Chiar dacă Dragnea nu este cum vrem noi, românii, dar cu el am câștigat.
    Datorită oamenilor cu demnitate si curaj din serviciu care au trimis acte si probe pentru a demasca întreaga cloaca și tragerea la răspundere a celor care au încălcăt legea.
    Tache este cel mai curajos ziarist, chiar nu îl cunosc personal, doar indirect, dar cum a rezistat în acest razboi continuu cu sacalii din SPP este de felicitat și decorat, nu ca alți jurnaliști făcuți colonei peste noapte…
    Stiu că te frământă cine sunt, dar astept linistit pensia și pe urmă am să iti spun chiar eu cine sunt, mizerie mică.
    În încheiere, vreau să vă spun celor care sunteți în barcă cu Ghiul, Voro sau Felix că vin vremuri grele pentru voi, din pacate…
    Să vezi ce întrebări frumose vor pune cei din comisie și ce documente au primit recent…
    Surprize, surprize!!! Dar nu cu Andreea Marin, cu Liviu Dragnea…

    • Sigur, tampitel, dictare scrisa.. asa o sa facem numai sa stai linistit, bine?! Hai, mai ia o lingurita. Bravooooo! Se stie cine esti, relaxeaza-te! Un analfabet!!! Si turnator pe deasupra.. turnator la un infractor!

  9. Stii pe plm cine sunt….
    Nici nu ești sigur că ma-ta e ma-ta, da să mai stii și cine sunt eu, lache flausat ce ești.
    Analfabet nu sunt, asta ti-am demonstrat!!!
    Si la examen, probe, poligon sau aici.
    Pe drumul care mergi tu, eu mă întorc relaxat….
    Ai crescut cu ma-ta în pat până la 12 ani și cu porumbeii în balcon până la 17 ani, iar acum te crezi bărbat!!!
    Te-ai agitat puțin se pare….
    Calm, relax… mergi să faci pipilica că esti tare palid…
    Te-au văzut băieții crispat rau zilele astea… Oare să fie de la comisie, să fie de la OZU?!?!
    Luati-o-n cur, face bine înainte de comisie și anchete….
    Eu știu tot de tine, tu stii doar ce vreau eu de mine….
    Șezi blând!!!

    • Mi-ai demonstrat din plin ca esti analfabet si mizerabil! Acuzi pe unii ca sunt turnatori si tu esti cel mai mare turnator! Turnator, turnator! Dar cui?!! Unor nenorociti! Clar subalau’ si analfabet! Va meritati lead-ul pe care-l aveti!

        • Nu inteleg ce scrii tu acolo! Nu fac parte din niciun partid, bre, anonymus! Nu am de unde sa fiu eliminat pentru ca nu e nevoie sa fac dovada vreunei calitati catre curul nimanui! Sau, poate, nu am inteles eu mesajul tau…

  10. FELICITARI DANE!!!!!!!!
    TE URMARIM MEREU CE SCRII SI MARE DREPTATE AI!!!!
    DE CÂND SE ZVONESTE TREABA CU POLIGRAFUL SUNT TERMINATI BĂIEȚII.
    LE ESTE FRICĂ SĂ ȘI INTRE AICI SĂ NU LE URMAREASCA TRAFICUL DE DATE ȘI SĂ ÎI CHEME.
    MAJORITATEA INTRA DE PE ALTE TELEFONE.
    MAI ESTE PUȚIN ȘI SCĂPĂM DE DICTATURA!!!!!

  11. Pasarica, se vede ce barbat esti daca , in lipsa argumentelor, te iei de membrii familiilor alora. De inteligenta ta nici nu este cazul sa pomenesc. :))))) Disperare mare, ca nu-ti iese treaba cu „divide et impera”, huh?! :))))))))) Inteligenta si educata mica! :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger