AcasăNewsLucian Bute, prieten cu fostul afacerist, ştie cum a fost asasinat Tinel...

Lucian Bute, prieten cu fostul afacerist, ştie cum a fost asasinat Tinel Timu: „A fost ucis sub privirile soției”

lucian buteLucian Bute, prieten cu fostul afacerist, ştie cum a fost asasinat Tinel Timu: "A fost ucis sub privirile soției"

Unul dintre prietenii apropiați ai milionarului, fostul campion de box Lucian Bute, a povestit că este în stare de șoc, după asasinatul petrecut chiar sub ochii soției victimei.

Marele campion a primit vestea asasinării prietenului său Tinel Timu, acasă, la Montreal, la o oră după asasinat. Detaliile l-au șocat până și pe fostul pugilist.

Criminalul a dispărut cu maşina

Lucian Bute, fostul pugilist care, de asemenea, trăiește în Canada, a relatat că l-au șocat detaliile crimei. Fostul campion la box a spus că a primit vestea la o oră după ce a fost ucis omul de afaceri.

„Era la prima oră a dimineții, el ieșea cu cățelul din casă și pe scări în fața casei la el s-a întâmplat nenorocirea. Au venit Poliția, salvarea, au încercat resuscitare, dar au fost nevoiți să declare decesul.

Au fost cinci gloanțe din câte am înțeles. Din câte am înșeles, suspectul a dispărut de la fața locului, de acolo, a fugit… S-au luat camerele de luat vederi din împrejurimi, chiar și de la el din fața casei…

A dispărut cu mașina, dar mai multe lucruri nu se știu. Avea o cagulă pe cap, ceva care era oarecum acoperit, dar nu se știu mai multe. Deocamdată, poliția cercetează și sperăm să iasă adevarul, realitatea”, a zis Bute la Pro TV.

Relaţia dintre Bute şi Timu

Lucian Bute a mai relatat că se cunoștea cu omul de afaceri de mulți ani de zile, se vizitau reciproc și aveau o relație de prietenie între familii. „Ne vizitam, ne sunam, copiii îl cunoșteau, deci pot să spun este o durere”, a mai spus el.

Tinel Timu avea 61 de ani și era stabilit în Canada din anii ’80, unde a emigrat împreună cu familia de la Constanța. El a devenit un cunoscut, dar și controversat, dezvoltator imobiliar, care susținea la un moment dat că ar avea 700 de proprietăți.

author avatar
Andrei Ștefan
912 afisari

4 COMENTARII

  1. Bute un infractor care a facut o poza la Montereal cu acest mare afacerist care tragea pe nas si juca jocuri de noroc ilegal si avea datorii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger