AcasăNewsLucian Bode taie în carne vie: nu porcul, ci posturi din Poliţie,...

Lucian Bode taie în carne vie: nu porcul, ci posturi din Poliţie, după gluma cu agentul care a cerut carne pentru Crăciun!

lucian-bodeLucian Bode taie în carne vie: nu porcul, ci posturi din Poliţie, după gluma cu poliţistul care a cerut carne pentru Crăciun!

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, ia măsuri împotriva polițistului care a cerut porc de Crăciun și a colegilor care i-au făcut acestuia o glumă. Bode l-a demis inclusiv pe șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Giurgiu.

Şeful MAI ameninţă cu demiteri în Poliţie. În plus, alți șase polițiști vor fi cercetați disciplinar.

Bode n-a gustat gluma cu porcul de Crăciun

Știți o expresie foarte cunoscută și folosită foarte des în limba română: când o zbura porcul. Ei, cred că această expresie i-a inspirat pe cei de la Poliția Rutieră Giurgiu și vreau să vă anunț că, până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție.

Așadar, am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând cu data de 26 noiembrie, și am decis declanșarea cercetării prealabile, în conformitate cu statutul polițistului, față de un ofițer și cinci agenți de poliție pentru s stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare”, a anunțat Lucian Bode, după ședința de Guvern.

Un poliţist a cerut repartizarea unui porc pentru Sărbători

Tot scandalul a plecat de la cererea scrisă a unui polițist de la Poliţia Rutieră Giurgiu, care a cerut să primească un porc de Crăciun, fiind păcălit de un coleg care i-a spus că şefii instituţiei sunt obligaţi prin lege să îl recompenseze cu un porc.

Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobaţi repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanţei nr.114/2018 din data de 17.11.2021.

Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aş dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Faţă de cele expuse, rog dispuneţi”, a scris poliţistul într-o cerere adresată şefului Serviciului Rutier Giurgiu.

author avatar
Andrei Ștefan
968 afisari

7 COMENTARII

  1. Bode, de ce nu esti tu Liberal autentic, ca luai si tu ciolanul de la animal, ca animal la animal trage

  2. CE S-A UMFLAT SI PORCUL DE BODE…SEAMANA CU POLITISTII AIA BURTOSI CARE ABIA SE MISCA…TABLOU COMPLET…CUM E SEFU SI GRADATII LUI! GODINA, NU VEZI CE SEF AI? NU TI-AI LUAT SOLDA DE LATRAU?!

  3. Bai Bode, bai figurantule, lasa politaii aia in pace, ei acolo in Sudanistan sunt mai glumeti de felul lor, mai bine trimite-le porkul ala umflat de 160 de kile de Ciukalau, daca nu vrei sa faca urat, sa le vina idei, si sa vina dupa tine !! Ha ha ha 🙂

  4. Bai Bode, bai cirkarule, tu ai observat cum a scris domnul politai acolo in cerere ca anume el se si asteapta sa ii livrezi porkul ala gras odata, tu vrei sa moara el si familia lui de foame acum de Craciun ? Ha ha ha 🙂 Ce fel de purcelus esti tu, bai Bode, daca il loc sa zboare porkul ala gras pana la el in Giurgiu, tu ii zbori pe aia ? Ha ha ha 🙂 Bai Bode, vezi ca dac omul avea numai 2 ani vechime, sigur cerea numai un curcan, intelegi tu cum vine treaba ? Ha ha ha 🙂 Multumim Bode ca existi !!

  5. Cate matrapazlacuri,manarii,nepotisme,ilegalitati,abuzuri,de ani de zile se tot scrie in ziare,si Bode nimic. Acum s-a trezit si el ca Iohanus,s-afrecat la ochi si fara sa inteleaga mai nimic din acea mistocareala,s-a pus pe treaba .Bode fa-te ca lucrezi,sau ai acum un pretext sa platesti asa la inghesuiala niste polite?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger