AcasăNewsLucian Bode a admis că se luptă cu un nou inamic: invizibil,...

Lucian Bode a admis că se luptă cu un nou inamic: invizibil, dar foarte periculos. Ce tactică a adoptat ministrul de la MAI

lucian bodeLucian Bode a admis că se luptă cu un nou inamic: invizibil, dar foarte periculos. Ce tactică a adoptat ministrul de la MAI

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a vorbit despre un flagel care macină Ministerul de Interne: corupţia.

În ce context? Reprezentantul Guvernului a declarat, vineri, că a fost redistribuit personal la Timişoara, după ce nouă angajaţi ai Serviciului de înmatriculări Timişoara au fost arestaţi preventiv pentru luare de mită. Serviciul de înmatriculări definitive va deveni operaţional abia de săptămâna viitoare.

La nivelul judeţului Timis există câteva vulnerabilităţi. Corupţia este un flagel. MAI prin structurile specializate dovedeşte că are un sistem funcţional.

Suntem primii care facem curăţenie în propria ogradă. S-a întâmplat în Suceava, acum şi la Timiş. Nu voi tolera ceea ce s-a întâmplat la înmatriculări în Timiş şi vinovaţii vor plăti.

Cei care nu dau dovadă de integritate, au motive serioase de nelinişte pentru că vom acţiona prin cele mai dure măsuri”, a declarat Lucian Bode.

Poliţiştii, acuzaţi de luare de mită

Ministrul de Interne a mai declarat că a fost transferat personal la Serviciul de înmatriculări Timişoara.

Am luat deja măsuri pentru că dincolo de această situaţie care nu face cinste, semnalul este unul foarte prost. Efectul este resimţit de populaţie.

În consecinţă, am rechemat din concediu 3 lucrători care vor fi instruiţi, am redistribuit personalul existent, am delegat 2 agenţi casieri de la Arad şi Bihor şi vor veni în sprijinul structuii de la Timiş.

Am încercat să transferăm parte din presiune către punctul de lucru de la Lugoj în aceste zile tocmai ca cetăţenii să nu aibă de suferit.

S-au operaţionalizat înmatriculările provizorii, iar ghişeele de înmatriculări definitive vor fi operaţionalizate de săptămâna viitoare”, a declarat Lucian Bode.

Nouă ofiţeri de poliţie de la Serviciul de înmatriculri auto din Timişoara au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru luare de mită. Au fost identificate 384 de acte materiale de luare de mită în patru luni de monitorizare. Sumele încasate au ajuns la aproape 100.000 de lei.

 

author avatar
Andrei Ștefan
638 afisari

8 COMENTARII

  1. Inamicul invizibil. Asta inseamna ca nu exista. Inamicii vizbilii sunt „alesii” nostri de STS. Toate curvele politice sunt inamicul nr. 1 si vizibil al poporului roman. Si cand te uiti la fata acestei slugi de bode se vede clar ca ne crede prosti. Hai ca nu mai e mult timp pana ajung cu totii la Targoviste executati. Nicio mila pentru tradatori, slugile astea astea jegoase care lucreaza impotriva poporului roman.

  2. Tarfa galbena si imbecila pe nume vela ne dezlega de politic, iar mamelucul asta vine si face curățenie.. adevărul e ca daca vrei sa ai un aparat politienesc profesional ar trebui ras tot ce se gaseste la acest moment in institutie. Dat tot afara si reformat complet sistema. Bine, inainte de asta ar trebui procedat la fel cu intregul eșichier politic.

  3. Bai Bode, bai mascariciule de 3 lei, este un mare kakat cu mot, nimic altceva, bai coruptule !! Tot sistemul de la MAI este corupt, minim 70 % sunt cu diferite interese si grupuri infractionale organizate chiar in MAI !! Bai, voi sunteti numai o colonie obscura de la marginea Europei, sunteti un fel de America de Sud plina de diktatori mici si mijlocii, unde fiecare face ce vrea pe tapsanul lui !! 🙂 Dar, in alta ordine de idei, bai Bode, bai caraghiosule, multumim pentru strazile libere de cobaii tai noaptea, poti sa faci cate ture de alergari vrei, ca soriceii tai de experiment sunt toti dusi cu pluta prin cluburi si alte astfel de locuri ale Diavolului si pierzaniei !! 🙂 Iadul va asteapta, bai Bode trepadusule, vezi ca vine distractia din toamna – iarna, sa vezi tu atunci zile de joc si voie buna, bai tampitule !! 🙂 Toata colonia voastra de 2 lei e un mare puroi pe cale sa erupa, ca doar poti tine totul la infinit sub pres, bai ruman venit cu pluta pe Dambovita la Bukale !! 🙂

  4. Bode ar trebui să înceapă în vederea înlăturării corupției prin stoparea împuternicirilor, desemnărilor și delegărilor în funcțiile de conducere din MAI și să se autodenunțe inclusiv el!!!!!!!!Ce dracu nu vă dați seama că aia de Timiș cotizau la șef și seful lor mai departe la partid, ca asae de regulăm în MAI, la fel ca în toate instituțiile bugetare!!!!!!!Corupția e un flagel generalizat în cadrul instituțiilor bugetare și toți bugetarii sunt numiți sau angajați pe criterii politice inclusiv în MAI!!!!!!!Corupția va fi desființată atunci când nu va mai exista politică și politicieni!!!!!!!!!!!!

  5. Punctum , KissinGERU , Piturca , Xpert68 = mancurtul caraghios , trepadus , tampit , kakat cu mot Kostea Sugiuk Tiraspol !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger