AcasăNewsLuare de ostatici intr-o cladire din Pittsburgh - VIDEO

Luare de ostatici intr-o cladire din Pittsburgh – VIDEO

(foto: Agerpres)

Politistii si trupele speciale SWAT au intrat in alerta, vineri,  dupa ce au fost anuntati ce un barbat inarmat tine ostatici mai multi oameni, intr-o cladire de birouri din orasul american Pittsburgh. In acest moment, oamenii legii negociaza cu atacatorul eliberarea persoanelor.

(foto: Agerpres)

Apelul la numarul unic de urgenta care anunta o luare de ostatici la etajul 16 al unei cladiri de birouri din centrul orasului Pittsburgh a fost primit vineri dimineata, ora locala. Mai multe echipaje ale trupelor speciale s-au deplasat de urgenta la cladirea Gateway Center unde barbatul inarmat tine prizonieri mai multi oameni, sub amenintarea unei arme. Pana la acest moment nu se cunoaste exact numarul ostaticilor.

Din primele informatii difuzate de CNN, barbatul care a luat mai multi ostatici ar fi intrat cu fosta in sediul unei companii ce administreaza fonduri de pensii, amenintand ca are o arma si chiar o bomba. Se pare ca politia ar fi identificat deja atacatorul, al carui nume nu a fost facut public, dar despre care se stie ca ar fi lucrat in armata.

Imediat ce a fost data alarma, polita a evacuat persoanele aflate in cladirea in care se afla barbatul inarmat.

[youtube]vgCqakoPAD0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger