AcasăNewsLuare de ostatici intr-o banca din Rusia: Ce a decis barbatul care...

Luare de ostatici intr-o banca din Rusia: Ce a decis barbatul care a tinut captive trei persoane, timp de mai multe ore!

Operatiune de salvare contra cronometru, intr-o unitate bancara din vestul Rusiei. Un individ inarmat a tinut ostatice trei persoane, nemultumit ca banca nu ii dadea banii inapoi!

Panicat de anuntul ca banca  – in care avea la pastrare echivalentul in ruble a cateva sute de mii de dolari – isi pierduse licenta de functionare, ca urmare a unor probleme, un rus in varsta de aproximativ 40 de ani a intrat inarmat in sediul unitatii, in cursul diminetii, cerand sa isi primeasca inapoi depozitul. Cum raspunsul primit de la angajatii aflati in sucursala nu a fost deloc in masura sa il multumeasca, omul a inceput sa ameninte cu pusca de vanatoare pe care o avea asupra lui, luand trei ostatici, potrivit rt.com.

La locul incidentului au venit mai multe echipaje de politie, intre ei si negociatorii care au stat de vorba ore in sir cu barbatul, in incercarea de a-l convinge sa lase oamenii sa plece si sa se predea. Conform sursei citate, dupa cateva ore bune de discutii, rusul s-a lasat induplecat, odata ce a primit promisiunea ca problema lui se va rezolva. A eliberat, luni dupa-amiaza, cei trei ostatici si s-a predat oamenilor legii, fara incidente.

Urmeaza ca barbatul sa fie dus la audieri, iar politistii sa stabileasca ce pedeapsa primeste pentru gestul sau, care a sadit panica in randul angajatilor bancii, dar si al locuitorilor din zona.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger