AcasăNewsLovitura pentru trustul Intact! A demisionat si pleaca la Romania TV!

Lovitura pentru trustul Intact! A demisionat si pleaca la Romania TV!

Este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. Redactorul sef la cotidianul Jurnalul National si moderatorul emisiunii “Vorbe grele” a demisionat si pleaca la concurenta.

Victor Ciutacu a anuntat pe blogul lui ca aici se termina un ciclu profesional si unul de viata. Dupa mai bine de noua ani, el a spus adio trustului Intact. Chiar daca a fost cel mai placut loc de munca pe care l-a avut pana acum, ziaristul a ales sa plece la Romania TV.

Victor Ciutacu a scris pe blogul lui ca nu a plecat din cauza vreunui scandal.  “Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră si atat. Careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs. E decizia mea, e viata mea, e responsabilitatea mea”, a scris ziaristul.

Recunoaste ca in anul 2004 cand a venit la Intact nu a mai fost nevoie sa dea probe, pentru ca era destul de cunoscut in lumea presei. De asemenea, el a vorbit si despre Jurnalul National, ziarul care a ajuns lider de piata.

„Am ales Romania TV, care – o, da! – m-a si injurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oara cand o iau de la zero. Ma voi vedea zilnic si cu oameni care ma detesta. Nu ma intereseaza. Am mai facut-o cand am ajuns in APAPS. Nu ma intimideaza nici prezumtivele reactii publice. Nu vreau dovezi de iubire. Nu candidez la Mister Olympia, n-am nevoie de sufragiile juriului. Prestez la relatii cu publicul. Acel public care va alege să urmareasca emisiunile mele. Sunt constient de riscurile de imagine si de cariera. Da-s baiat ambitios”, a tinut sa adauge jurnalistul.

author avatar
Anca Murgoci
1.482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger