AcasăNewsLovitură pentru frații Tate: Poliția le-a confiscat 11 mașini de lux /...

Lovitură pentru frații Tate: Poliția le-a confiscat 11 mașini de lux / De după gratii, milionarii își cer înapoi bolizii

andrew tateLovitură pentru frații Tate: Poliția le-a confiscat 11 mașini de lux / De după gratii, milionarii își cer înapoi bolizii

Poliția Română a confiscat 11 mașini de lux de la Andrew Tate, după ce l-a arestat, a declarat un oficial DIICOT pentru publicația Insider. Printre bolizii de lux se numără un Rolls-Royce și un Aston Martin.

Mașinile au fost sechestrate în urma arestării lor, pe 29 decembrie, sub acuzația de trafic de persoane și de exploatare a femeilor pentru a produce filme porno. Ramona Bolla, un purtător de cuvânt al DIICOT, a confirmat miercuri pentru Insider confiscarea mașinilor.

Un Rolls-Royce și un Aston Martin, printre mașinile confiscate

Printre mașinile deținute de Andrew Tate se numără un Rolls-Royce Wraith din gama Black Badge și un Aston Martin Vanquish S Ultimate. Conform site-ului auto TopGear.com, un Wraith costă cel puțin 300.000 de dolari, iar un Vanquish S în jur de 250.000 de dolari.

Potrivit Gândul, autoritățile au mai pus sechestru pe un BMW X6M de 30.000 euro, un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 euro.

Surse judiciare au spus, pentru Gândul, că limuzinele puse sub sechestru vor fi depozitate pe parcursul procesului la Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Andrew și Tristan Tate au contestat sechestrul pus de procurorii DIICOT pe toate mașinile de lux ridicate din curtea vilei lor din Pipera și pe imobile pe care le dețin în România, a spus, pentru Gândul, Eugen Vidineac, avocatul celor doi britanici arestați pentru trafic de persoane.

Andrew Tate deține mașini de 5 milioane de euro

Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, Andrew Tate detine mașini în valoare de peste 5 milioane de euro.

El deține, printre altele, un Bugatti Chiron în valoare de 3,48 milioane de euro, un McLaren 720S, un Ferrari 458 Italia și un Aston Martin Vanquish S Ultimate.

Potrivit unui mesaj pe pagina sa de Twitter adresat activistei Greta Thunberg, Andrew Tate susținea că deține 33 de autoturisme.

„Hello Greta Thunberg. Am 33 de mașini. Bugatti-ul meu are motor de 16 cilindri. Mai am două Ferrari 812. Și ăsta e doar începutul. Te rog să-mi dai o adresă de email la care să-ți trimit lista completă a mașinilor mele și a emisiilor lor enorme”, a scris Andrew Tate pe pagina Twitter.

author avatar
Andreea Vlad
427 afisari

8 COMENTARII

  1. vezi astia au socotit gresit. mafia este in stat nu in clanuri. in serbia in rusia moldova sau ucraina gaseai o cale. aici nu se lasa pana nu te lasa in curul gol .

  2. S-o spuna lu`mutu [klauss ] ca a facut milioane de euro cu tarfe,droguri la maxim cineva sus pusi din politie i-au protejat ,contra cost !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger