AcasăNewsLovitură pentru dezvoltatorul imobiliar care ridica un bloc peste conductele de păcură,...

Lovitură pentru dezvoltatorul imobiliar care ridica un bloc peste conductele de păcură, la Constanţa

garda de mediuLovitură pentru dezvoltatorul imobiliar care ridica un bloc peste conductele de păcură, la Constanţa

Autorităţile au reuşit să blocheze construcţia unui bloc din Constanţa, ce se ridica peste conductele de păcură ale sistemului național. Proprietarul clădirii susține însă că el are toate avizele necesare și va ataca în instanță decizia autorităților.

Comisarii Gărzii de Mediu sunt cei care au oprit lucrările, la finalul unei verificări la fața locului.

Procurorii au intrat pe fir

Verificările comisarilor au scos la suprafaţă şi alte nereguli: documentele pe care le are constructorul nu sunt făcute conform situației din teren, dar acest lucru trebuie cercetat de procurori.

„S-a ajuns la concluzia că autorizația de construire a fost emisă în baza unor date care nu concordau cu realitatea în teren.

Existența acelor conducte nu a fost semnalată se pare la momentul emiterii autorizației, întrucât aceasta a fost emisă fără să se ia în calcul faptul că acele conducte care transportă produse petroliere se găseau în proximitate”, a spus Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

Primăria Constanța se așteaptă ca dezvoltatorul să solicite despăgubire în instanța, mai ales că firme deținea toate autorizațiile pentru ridicarea clădirii.

„Momentan, eu nu vreau să discut despre nimic, nu sunt în țară și nu vreau să discut„, a declarat dezvoltatorul pentru Pro TV.

author avatar
Andrei Ștefan
1.011 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger