AcasăNewsDăncilă o supără pe Carmen Dan

Dăncilă o supără pe Carmen Dan

Premierul Viorica Dăncilă ar avea pe masă două propuneri pentru șefia Poliției Române. Aceștia ar fi Liviu Vasilescu și Bogdan Despescu, dar premierul nu a decis cine va prelua conducerea instituției, însă, indiferent cine va fi ales, celălalt îi va fi adjunct.

Dacă îl va alege pe Bogdan Despescu, Dăncilă i-ar da o lovitură grea fostului ministru, Carmen Dan, cea care a avut un scandal public cu Despescu, pe care l-a și demis în cele din urmă.

Liviu Vasilescu este fostul șef al Direcției de Operațiuni Speciale (DOS), iar Bogdan Despescu a mai fost în fruntea Poliției Române.

Vasilescu a fost schimbat din funcția de șef al DOS din cadrul Inspectoratului General al Poliției din România, în aprilie 2018, și mutat la Direcția de Arme și Muniții.

Funcția de șef al Poliției Române a rămas liberă la sfârșitul lui iulie. Atunci a fost demis Ioan Buda pentru modul cum a fost gestionat cazul Caracal.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
624 afisari

2 COMENTARII

  1. Despescu omul lui cioloș și al serviciilor+USR.Dăncilă își bate cuie și în talpă și în cap mai nou..?!

  2. Marcu Anton care-ti toarna-n ….beton esti un mare bou iar in loc de creier ai fecale. Nu te mai baga in seama daca nu stii. Omul asta este unul de exceptie profesional uman moral si neaservit unor interese meschine.Din pacate sunt destul de putini dedicati profesiei asa ca omul asta. Sunt un tip elegant motiv ptr care imi cer scuze celorlalti cititori pentru limbajul folosit dar toti avem momente in care ne pierdem cu firea..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger