AcasăLovitura grea pentru Ruby! Nu mai are voie sa…

Lovitura grea pentru Ruby! Nu mai are voie sa…

Ruby a cam incurcat-o! Nu mai are voi sa mai sustina concerte! Dar nu va ganditi ca e vorba de ceva rau, ci doar spre binele ei.

Interdictia de a mai sustine concerte a venit chiar din partea Doinei Botis, coregrafa lui Ruby de la “Dansez pentru tine”. Cantareata mai are un duel de trecut in aceasta saptamana si din cauza oboselii acumulate in concerte si la repetitiile pentu show, Ruby chiar a dat impresia juriului de saptamana trecuta ca nu prea ii mai pasa de concurs.

Saptamana aceasta este poate cea mai dificila pentru Ruby si partenerul ei, Alexandru, mai ales ca se afla la cel de-al doilea duel. „Aceasta oboseala i-a facut pe ceilalati sa creada ca ea nu se implica in visul lui andrei, ceea ce nu este adevarat”, a explicat Doina Botis pentru Stirile Pro TV. Asadar, Doina si Alexandru si-au unit fortele sa o ajute pe Ruby sa impresioneze vineri juratii si telespectatorii. Asa ca nu mai are voie sa concerteze si nici sa mai faca vreun moft.

„Imi face Alex coregrafia, ma invata cum sa ma misc ca el, e minunat ca Doinei nu prea-i mai auzi gura, e incantata de mine”, spune Ruby. Alexandru si Ruby lupta pentru prietenul acestuia, Andrei, care a paralizat dupa un accident groaznic, in timpul unui spectacol de breakdance.

author avatar
Andra Nesu