AcasăNewsLovitura dura pentru Niculina Stoican: Sotul artistei, sase ani de inchisoare pentru...

Lovitura dura pentru Niculina Stoican: Sotul artistei, sase ani de inchisoare pentru spalare de bani!

Cantareata de muzica populara Niculina Stoican trece prin momente cumplite. Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, sa mentina pedeapsa de sase de inchisoare, pentru sotul artistei, Vasile Stanescu, acuzat de spalare de bani.

Niculina Stoican trece prin clipe grele. Sotul ei, Vasile Stanescu, este implicat intr-un dosar in care mai multe persoane au obtinut nelegal restituire de TVA in valoare de peste 13,6 milioane de lei. Barbatul a ramas cu pedeapsa de sase ani de inchisoare dispusa de instanta de apel. Sotul Niculinei Stoican a fost deja dus in arestul politiei, noteaza click.ro

De asemenea, in acelasi dosar de spalare de bani este acuzat si Genica Boerica, acesta fiind condamnat la zece ani si trei luni de inchisoare cu executare, decizia instantei supreme fiind definitiva.

Boerica, alaturi de alte 11 persoane, a fost trimis in judecata pentru obtinerea nelegala de restituire de TVA in valoare de peste 13,5 milioane de lei. In perioada iunie 2001 – iunie 2003, in diverse forme de participatie penala si prin folosirea de mijloace frauduloase, inculpatii ar fi solicitat si obtinut de la Directia Generala a Finantelor Publice Dolj suma de 13,6 milioane de lei noi, se arata in rechizitoriul dosarului.

author avatar
Alina Costache
3.121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger