AcasăNewsLovitura DURA pentru Mircea Diaconu: ANI ataca decizia Tribunalului Bucuresti!

Lovitura DURA pentru Mircea Diaconu: ANI ataca decizia Tribunalului Bucuresti!

Agentia Nationala de Integritate (ANI) va ataca decizia Tribunalului Bucuresti de admitere a contestatiei lui Mircea Diaconu, a confirmat, sambata, presedintele ANI, Horia Georgescu, potrivit realitatea.net.

Asa cum se astepta si Mircea Diaconu, ANI a confirmat ca va ataca deciza Tribunalului Bucuresti care, sambata, a admis contestatia lui Diaconu, astfel incat acesta poate candida la alegerile europarlamentare. Recursul ANI se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu va fi insa atacata de Biroul Electoral Central, dupa cum a lasat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, sa se inteleaga.

Diaconu s-a declarat increzator, sambata, desi a marturisit ca stie ca ANI va ataca hotararea Tribunalului Bucuresti, care a admis contestatia sa astfel incat sa poata candida la alegerile europarlamentareI. “Va fi foarte clar un recurs. In mod sigur. Am vazut energia pe care o avea reprezentanta ANI”, a spus acesta, mentionand ca, practic, orice intervenient poate face recurs.

Mircea Diaconu a atacat in instanta hotararea BEC prin care i s-a respins candidatura la alegerile pentru Parlamentul European, motivul invocat de Biroul Electoral Central fiind acela ca are interdictie sa ocupe o functie eligibila. BEC a avut in vedere raportul ANI privind starea de incompatibilitate in care s-a aflat Mircea Diaconu ca urmare a exercitarii concomitente a demnitatii de senator si a functiei de director-manager al Teatrului „C.I. Nottara”.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger